Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Jaunā "Williams" pilota tēvs ir iztērējis 80 miljonus, lai palīdzētu dēlam startēt F1

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Jaunā "Williams" pilota tēvs ir iztērējis 80 miljonus, lai palīdzētu dēlam startēt F1
Lenss Strols
Foto: Usa Today

Kā ziņo ārvalstu mediji, tad Lensa Strola tēvs ir iztērējis 80 miljonus ASV dolāru, lai viņa dēls varētu startēt F1.

Jau ziņojām, ka F1 komanda "Williams" uz 2017. gada sezonu sastāvā apstiprinājusi savu līdzšinējo pilotu Valteri Botasu, kā arī Lensu Strolu, kurš kļūs par debitantu šajā čempionātā. Kanādietis Strols, kurš ir kanādiešu miljardiera dēls, izceļas ne vien ar lieliem finansiālajiem resursiem, bet arī braucēja talantu, ko šogad pierādīja uzvarot Eiropas F3 čempionātā.

Autoweek.com ziņo, ka Strola tēvs esot iztērējis apmēram 80 miljonus ASV dolāru, lai palīdzētu viņa 18 gadus vecajam dēlam startēt F1. ''Katram ir savs viedoklis, un es tur neko nevaru mainīt. Jā, es nāku no turīgas ģimenes un es to nenoliedzu, taču ticu, ka savu izdevību braukt F1 čempionātā ieguvu pateicoties tam, ka esmu uzvarējis katrā čempionātā, kurā līdz šim esmu startējis,“ tā jaunais "Williams" F1 komandas pilots Lenss Strols, kurš savas neilgās karjeras laikā ir izcīnījis čempiontitulus Itālijas F4 čempionātā (2014. gadā), "Toyota Racing Series" čempionātā (2015. gadā) un Formulā 3 (2016.gadā).

''Motorsports ir sports, kur nauda spēlē lielu lomu, tāpēc, protams, esmu ļoti pateicīgs savam tēvam, kurš ir palīdzējis man,'' Auto Bild saka Lenss Strols.

Kā zināms, līdzšinējais "Williams" pilots Felipe Masa šīs sezonas beigās beigs F1 braucēja karjeru.

Izmantotie resursi:
Car News, Car Reviews, Racing and Auto Show...

     [+] [-]

, 2016-11-09 13:31, pirms 8 gadiem
Ko nevar izdarīt par naudu, to var izdarīt pa lielu naudu!
Nez cik Šlegas fāters bija gatavs investēt, lai dabūtu dēlu līdz F1?

     [+] [-]

, 2016-11-09 20:47, pirms 8 gadiem
nu zinot kā viņš stūrē paredzu sezonu F1 vai arī tik ilgi kamēr Sencim konts būs tukšs