Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons: "Nevis mēs, bet "Ferrari" ir šīs sezonas favorīti"

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons: "Nevis mēs, bet "Ferrari" ir šīs sezonas favorīti"
Lūiss Hamiltons
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Lai gan pēdējo trīs F1 sezonu čempionvienība "Mercedes" līdz šim testus demonstrējusi ļoti labu sniegumu, Lūiss Hamiltons uzskata, ka šobrīd par 2017. gada favorīti saucama "Ferrari" komanda.

"Mercedes" komandas piloti dominējuši F1 trasēs kopš 2014. gada sezonas sākuma, kad tika ieviesti turbo motori, taču šogad atkal notikušas krasas izmaiņas tehniskajos noteikumos, tādēļ spēku samēri varētu mainīties. Tomēr iepriekšējā nedēļā četrās testu dienās tieši "Mercedes" veica visvairāk apļus, bet Valteri Botass sasniedza absolūti ātrāko rezultātu.

Jautāts par to, vai "Mercedes" šobrīd ir favorīte cīņā par uzvarām un titulu, Hamiltons saka: "Nē, favorīte ir "Ferrari". Mēs nedrīkstam novērst no viņiem acis, jo viņi šobrīd savu darbu paveic teicami. Arī "Red Bull" komanda izskatās labi. Vairāk varēsim redzēt tuvāko dienu un, jo īpaši, tuvāko nedēļu laikā, bet cīņa pirmajās sacīkstēs būs sīva, tas nu ir skaidrs. Ja skatāmies rezultātus, "Ferrari" šobrīd varētu būt ātrākā komanda, mēs, iespējams, esam ļoti tuvu, un tad seko "Red Bull"."

Otrdien sākās F1 testu otrā kārta, tomēr rīta sesijā, kad pie stūres sēdās Hamiltons, bija iespējams nobraukt vien 49 apļus, pirms nācās jauno mašīnu nodot mehāniķu rokās.

"Rīts neizskatījās labi, mums bija dažas problēmas ar riepu temperatūru un arī bojātu formulas grīdu," skaidro Hamiltons. "Šī iemesla dēļ nedaudz nācās ziedot savu laiku, lai mašīna tiktu saremontēta laikā un pēcpusdienā ar to varētu braukt Valteri."

Trīskārtējais F1 čempions atzīst, ka braukšana testos viņam diezko nepatīk, un viņš daudz labprātāk uzreiz startētu sacīkstēs: "Testu dienas nav tās manas mīļākās. Es ar lielāko prieku tās izlaistu un uzreiz dotos uz sacensībām."

Izmantotie resursi:
Autosport

  +1 [+] [-]

, 2017-03-08 14:01, pirms 8 gadiem
tukši vārdi. pienāks pirmais starts un atkal merši brauks visiem pa priekšu

  +1 [+] [-]

, 2017-03-08 14:06, pirms 8 gadiem
pūce rakstīja: tukši vārdi. pienāks pirmais starts un atkal merši brauks visiem pa priekšu
Skatoties uz šīgada Ferārī stratēģiju testos, un salīdzinot to ar pagājušā gada testu stratēģiju, tad rodas pārliecība, ka Ferārī ir cita ceļa. Ferārī šobrīd nobrauc lielu kilometrāžu. Pērn tā nebija. Cik tas dos rezultātu laiks rādīs, bet patreiz šķiet ka varētu būt Ok!

     [+] [-]

, 2017-03-08 14:18, pirms 8 gadiem
Chempis buus jautrs ar dazhaam garlaiciigiem posmiem!

     [+] [-]

, 2017-03-08 21:33, pirms 8 gadiem
Šoreiz tie varētu arī nebūt vnk tukši vārdi. Nu skatīsimies...

     [+] [-]

, 2017-03-10 08:45, pirms 8 gadiem
lacis67 rakstīja: Šoreiz tie varētu arī nebūt vnk tukši vārdi. Nu skatīsimies...
Jo tu tā gribētu?