Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Čandoks ar "Red Bull" formulu izmēģina jauno Korejas trasi (+video)

Čandoks ar "Red Bull" formulu izmēģina jauno Korejas trasi (+video)
Karuns Čandoks izmēģina jauno trasi
Foto: AFP/Scanpix

Nesen savu jauno trasi prezentēja Korejas ''Grand Prix'' organizētāji. Kā pirmais šo trasi izmēģināja Indijas pilots Karuns Čandoks.

Šobrīd Čandoks ir bez darba, jo viņa vietā ''Hispania Racing'' vienībā tagad brauc japānis Sakons Jamamoto. Aizvadītājā nedēļas nogalē Čandoks ar pagājušā gada ''Red Bull Racing'' formulu aizvadīja pirmos izmēģinājuma braucienus pa jauno trasi, pēc kuriem pilots sniedza arī komentārus un savus pirmos iespaidus.

Pēc video noskatīšanās var secināt, ka šajā trasē ir gan garas un ātras taisnes, gan arī šauri līkumi. Tāpat vietām trase līdzinās posmiem, kuri norisinās pa pilsētu ielām, jo diezgan tuvu trasei atrodas siena, kas apgrūtina redzamību. Pēc aizvadītajiem testiem Čandoks atzina, ka trase ir laba un ka tā ir daudzveidīga.

''Trase ir laba ar dažādiem līkumiem,'' iesāk Čandoks. ''Trases pirmajā daļā ir garas taisnes pēc kurām seko lēni līkumi, kas, savukārt, ļaus veikt apdzīšanas manevrus. Pēc septītā līkuma seko četri ātri līkumi ar dažiem paaugstinājumiem, kas noteikti pilotiem būs interesanti. Vietām šī trase atgādina sacīkstes, kuras norisinās pa pilsētas ielām, jo tuvu trases malai atrodas sienas, tāpēc nevar redzēt, kas notiek priekšā. Šī vieta nedaudz atgādināja Valensijas ielas sacīkstes.''

Atgādināsim, ka šeit F1 posms norisināsies 24. oktobrī.

Karuns Čandoks izmēģina jauno trasi

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

     [+] [-]

, 2010-09-07 17:33, pirms 14 gadiem
Gara trase, daudz likumu , bus interesanti