Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Joss Verstapens: "Ziemā Makss ēd un dzer, ko grib, un neko nevēlas dzirdēt par F1"

Juris Grīns
Juris Grīns

Joss Verstapens: "Ziemā Makss ēd un dzer, ko grib, un neko nevēlas dzirdēt par F1"
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

Joss Verstapens atklājis, ka viņa dēls Makss pēc nogurdinošās sezonas ziemā pusotru mēnesi pilnībā atslēdzas no "Formulas 1" un ļaujas dažādām vaļībām, kas pārējā laikā nav iespējams. Pats pilots atzinis, ka sezonas laikā norobežojas no F1 jaunumu lasīšanas, kas viņam palīdz pārāk neiespringt.

"Maksam ziemas pārtraukums nozīmē, ka viņš ēd un dzer, ko vēlas, un kādu laiku "Formulu 1" var atstāt novārtā," intervijā "Sky Deutschland" pastāstīja sportista tēvs. "Viņam ir svarīgi uzlādēt baterijas. Tagad Makss grib atpūsties, lai viņu visi liek mierā un nerunā par "Formulu 1". Pēc tam, sākot ar janvāra vidu, atkal sāksies intensīvie treniņi."

Joss gan noliedza, ka viņa dēls pēc garās 22 posmu sezonas būtu pārāk noguris: "Taču viņš priecājas, ka sezona ir galā. Tā nebija viegla un daudziem komandā jau ir apnicis nemitīgais stress, kā arī piecu sacīkšu sērija sešās nedēļās trīs dažādos kontinentos."

Nākamgad kalendārs būs vēl garāks - 24 posmi. Joss atzīst, ka nedomā doties uz visām sacīkstēm.

"Priekš manis 24 posmi jebkurā gadījumā ir par daudz," viņš saka. "Nezinu, kad tas kļūs par daudz arī Maksam, bet viņš noteikti cienīs noslēgto līgumu."

Arī sezonas laikā Makss Verstapens savu privāto dzīvi noslēdz no publiskās vides. Sportists arī daudzkārt atzinis, ka viņu neinteresē apgrozīšanās dažādu pasaules zvaigžņu aprindās.

"Es uzskatu, ka tas, ko es daru privātajā dzīvē, nav cita darīšana," holandiešu žurnālam "Formule 1" sacīja trīskārtējais F1 čempions. Tāpat viņš atzīst, ka īpaši nemēdz lasīt F1 jaunumus un baumas. "Tā tas ir. Taču es tāpat sekoju dažādiem ar F1 saistītiem sociālo tīklu kontiem. Apzināti ignorēju vairumu F1 ziņu, un pēc kāda laika tās vairs neparādās manā jaunumu slejā. Sekoju tikai citiem sporta veidiem un sportistiem, lai dzīvē iegūtu līdzsvaru. Citādi neko nevēlos zināt par to, kas notiek padokā, sevišķi, kad esmu mājās."

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

  +2 [+] [-]

, 2023-12-04 18:32, pirms 7 mēnešiem
Mēs ar Maksu tādā ziņā līdzīgi esam - es arī ēdu un dzeru ko vien vēlos, tikai visu gadu par formulu negribu neko dzirdēt.

     [+] [-]

, 2023-12-06 11:50, pirms 7 mēnešiem
Pareiza pieeja. Galvenais pirms sezonas sajust vēlmi un motivāciju.

  -1 [+] [-]

, 2023-12-06 18:51, pirms 7 mēnešiem
TinderDtae rakstīja: Mēs ar Maksu tādā ziņā līdzīgi esam - es arī ēdu un dzeru ko vien vēlos, tikai visu gadu par formulu negribu neko dzirdēt.
Tieši tā, formula vispār būtu jaizolē no SC un ziņām!

  +1 [+] [-]

, 2023-12-07 11:37, pirms 7 mēnešiem
Alex Ovechkin #8 rakstīja: Tieši tā, formula vispār būtu jaizolē no SC un ziņām!
Tevi arī varētu izolēt, Putina labākā čoma slavinātāj

     [+] [-]

, 2023-12-07 23:54, pirms 7 mēnešiem
Ja jau nākam sezon. 24 posmi , tad jau rekordi kas bija laikos kad sezona bija 16-19 posmi liksies kā bērnam atņemt čupa čupa. Izsmiekls . Davaj taisiet 52 paiku sezonu un miers

     [+] [-]

, 2023-12-07 23:54, pirms 7 mēnešiem
Alex Ovechkin #8 rakstīja: Tieši tā, formula vispār būtu jaizolē no SC un ziņām!
Ko Tu Tu žvadzini krievu pabira .