Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Briatore: "Man žēl par Kubicu, bet krievam ir milzīgs budžets"

Juris Grīns
Juris Grīns

Briatore: "Man žēl par Kubicu, bet krievam ir milzīgs budžets"
Flavio Briatore
Foto: Digitale/Scanpix

Kādreizējo F1 komandu vadītāju Flavio Briatori ļoti sarūgtina fakts, ka Robertam Kubicam šogad tomēr nebūs iespējas atgriezties pasaules čempionātā. Jau vēstījām, ka "Williams" komanda pieņēmusi lēmumu viņa vietā parakstīt līgumu ar krievu pilotu Sergeju Sirotkinu, un oficiālais paziņojums gaidāms drīzumā.

Abi šie piloti bija "finālisti" cīņā par vakanto vietu "Williams" sastāvā, tomēr Sirotkins spējis piedāvāt lielāku naudu par iespēju startēt F1 sacīkstēs. Briatore, kurš labi pārzina čempionāta aizkulises, atzīst, ka nauda spēlējusi noteicošo lomu.

"Man ir ļoti žēl, ka Kubica nespēja pārliecināt "Williams" komandu," stāsta "Benetton" un "Renault" vienību kādreizējais vadītājs Flavio Briatore. "Tika izmēģināts viss, bet krievam ir milzīgs budžets. Runa ir par aptuveni 20 miljoniem. Kubica varēja piedāvāt starp septiņiem un desmit miljoniem. Man ļoti žēl par to."

Briatore esot runājis ar bijušo F1 čempionu Niko Rosbergu, kurš darbojas Kubicas menedžmentā un strādāja pie poļu autosportista atgriešanās "Formulā 1", un uzskata, ka līdzjutēji būtu lielā sajūsmā, ja šis stāsts būtu kļuvis par īstenību.

"Ja Roberts atgrieztos "Formulā 1", tas būtu liels ieguvums čempionātam kopumā," uzskata Briatore. "Man tas šķiet ļoti savādi, ka F1 vadītāji nepasniedza viņam palīdzīgu roku."

Izmantotie resursi:
F1i.fr - F1i Magazine, la Formule 1 sur internet.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-05 06:24, pirms 7 gadiem
Pilnīgi piekrītu! Arī sportisko intrigu Sirotkins diez vai radīs