Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"McLaren" vadītājs kritizē divas komandas par savtību un naudas izšķiešanu

Juris Grīns
Juris Grīns

"McLaren" vadītājs kritizē divas komandas par savtību un naudas izšķiešanu
Foto: AP/Scanpix

Lai gan šonedēļ apstākļi Barselonas trasē ir gluži nepiemēroti F1 testu veikšanai, divas komandas atsacījušās mainīt to norises datumus, par ko saņēmusi kritiku no konkurentiem.

Trešdienas rītā trasi pat pārklāja sniega sega un, tā kā tobrīd mediķu helikopteram vajadzības gadījumā nebūtu iespējams droši pacelties, testu sākums aizkavējās par trim stundām. Arī dienas atlikušajā daļā bija auksts un galu galā vienīgais, kurš uzrādīja rezultātu, bija "McLaren" pilots Fernando Alonso.

Zinot, ka pēc dažām dienām laikapstākļi uzlabosies, vairums komandu bija ar mieru pārcelt testus uz citiem datumiem, tomēr divas komandas to nav vēlējušās, līdz ar to plāns izjaukts.

"Lai mainītu testu datumus, ir nepieciešama pilnīga vienbalsība, kas nozīmē, ka visām komandām ir jāpiekrīt izmaiņām," skaidro "McLaren" komandas vadītājs Eriks Buljē. "Izrādījās, ka divas komanda to nevēlās."

Buljē atzīst, ka līdz ar to savtīgu interešu vārdā notikusi naudas izšķiešana.

"Tā ir lieki izšķiesta nauda," viņš saka. "Mēs bijām nolēmuši taupīt izmaksas. Šīs astoņas testu dienas mums ir nepieciešamas, lai pirmajā posmā trasē varam parādīt pienācīgu šovu. Ir jānovērš izturības problēmas un viss pārējais, kas vajadzīgs. Mēs iztērējām naudu, lai uz šejieni atbrauktu. Trase jebkurā gadījumā ir rezervēta uz divām nedēļām, līdz ar to bija iespēja pārcelt testus uz kādu citu dienu. Mēs zinām, ka svētdien vai pirmdien apstākļi būs labāki. Šī ir naudas izšķiešana savtīgu interešu vārdā."

Komandas, kas atteikušās mainīt testu norises dienas, ir "Ferrari" un "Williams", liecina neoficiāla informācija.

Izmantotie resursi:
Crash.Net | F1 & MotoGP | Motorsport News

     [+] [-]

, 2018-03-01 14:13, pirms 7 gadiem
Buljē ej uzgrauz vardi un beidz nīdēt

     [+] [-]

, 2018-03-01 14:56, pirms 7 gadiem
Emka953 rakstīja: Buljē ej uzgrauz vardi un beidz nīdēt
Lai izsaka viedokli, tur sen nav bijušas šādas intridziņas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-03-08 12:43, pirms 7 gadiem
Nava naudas, nebrauc F1