Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1507, Did:0, useCase: 3

Jau 22. aprīlī Dragreisa sezonas atklāšana Biķerniekos

Andrejs Siliņš

Jau 22. aprīlī Dragreisa sezonas atklāšana Biķerniekos
Draigreisa dalībniece Zita Īle
Foto: Ingus Evertovskis

Jau svētdien Biķerniekos rūks motori, kūpēs riepas un no izpūtējiem šausies uguns liesmas, jo 22. aprīlī notiks Latvijas Dragreisa Čempionāta pirmais posms „Discomania Drag Meeting 2012”, kas pulcēs gan pašus ātrākos PRO un Street klašu braucējus, gan arī Latvijas populārākos auto klubus, drifta meistarus un citus motoru sporta fanus un atbalstītājus.

Dalībnieki jau gatavi startam, auto darbnīcās norit pēdējie uzlabojumi, kā arī daudzi sportisti centīsies sasniegt gan personiskos, gan trases rekordus. Īpaši šai sezonai ir gatavojies arī PRO klases braucējs Normunds Lācis (Eparts.lv Racing Team): „Pateicoties visiem atbalstītājiem esam pietuvojušies 1000 zs jaudai un esam gatavi stāties pŗetī līdzšinējiem čempioniem Ilmāram un Mārim. Jauni rekordi un čempiona tituls ir šīs sezonas mērķis! Veiksmīgus visiem startus!” Tiesa, Normundam nāksies cīnīties ne tikai ar iepriekšējo sezonu čempioniem, bet arī ar spēcīgajiem Igaunijas dragreisa braucējiem!

Atbalstīt sportistus 22. aprīlī ieradīsies arī „Celica Club” un „Latvijas BMW kluba” pārstāvji, savukārt meiteņu auto apvienība „Babe Racing” visas daiļā dzimuma sportistes pārsteigs ar sievišķīgiem suvenīriem. Bērni varēs izklaidēties 1188.lv piepūšamajās atrakcijās, bet visi skolnieki šajos pavasara un autosporta svētkos bez maksas mielosies ar kraukšķīgajām Pērnes kartupeļu plāksnītēm un varēs fotografēties īpašajā Inbox.lv foto stendā.

Apmeklētāji aicināti ierasties no vieniem dienā, kad sāksies kvalifikācijas braucieni, bet sacensību atklāšana ar krāšņu dalībnieku parādi paredzēta plkst. 16.00. Kamēr tiks apkopoti kvalifikācijas braucienu rezultāti, skatītājiem par prieku notiks „KUMHO” drifta šovs, „Glamorous” karsējmeiteņu dejas un radio vadāmo Offroad modelīšu paraugdemostrējumi, kuru laikā sacensību trasē tiks izaicināti paši dragreisa līderi! Modelīšu konstruktori ir pārliecināti, ka ātrumā pārspēs 1000 zirgspēku sacīkšu automašīnas, un te ir jāpiebilst, ka „RcOffroad” modeļi sacensību režīmā attīsta ātrumu līdz 60-70km/h, kas tiek sasniegts nieka 3-4 sekundēs! Un, protams, kā saldais ēdiens pirms uzvarētāju apbalvošanas notiks trakais „Rubbers” riepu kūpināšanas šovs, kurā uzvarētāju ar savām ovācijām noteiks paši skatītāji!

Sacensību uzvarētāji saņems īpašus kausus no LabasBalvas.lv, kā arī dzirkstošo vīnu „Alita”, „Čili Pica”, „Fantasy Park” un „Lieliskadavana.lv” dāvanu kartes, enerģijas dzērienu „Shark”, auto ķīmiju un aksesuārus no ”TSC Auto Latvija” Visām dalībniecēm – pārsteigums no „Avon”.

Ar tehniskajiem noteikumiem un čempionāta nolikumu var iepazīties LAF mājas lapā, kā arī visi jaunumi un diskusijas – Apache Tomcat Dalībnieku on-line reģistrācija –.http://www.forsaza.lv/pages/ViewEvent/l16

Informāciju sagatavoja
projekta vadītāja
Ilze Fridrihsone