Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1507, Did:0, useCase: 3

Šogad pirmo reizi tiks aizvadīts kopīgs Latvijas un Lietuvas dragreisa čempionāts

Šogad pirmo reizi tiks aizvadīts kopīgs Latvijas un Lietuvas dragreisa čempionāts
Publicitātes foto

Lēniem, bet pārliecinošiem soļiem tuvojas jaunā Latvijas dragreisa čempionāta sezona, un organizatori nākuši klajā ar 2014.gada kalendāru un pozitīviem jaunumiem.

"Šogad aktīvi strādājam pie tehniskiem uzlabojumiem pasākumu laikā, kā arī pie ārvalstu dalībnieku piesaistes. Šo sezonu redzam stabilu un uz izaugsmi tendētu! Priecē, ka savu dalību sacensībās jau šobrīd ir pieteikuši dalībnieki no Somijas, Igaunijas, Lietuvas un pat Zviedrijas! Esam paredzējuši aktīvu darbību sociālajos medijos, ļaujot visiem līdzjutējiem sekot līdzi dragreisa jaunumiem!’’ stāsta sacensību organizatore Jolanta Jermacāne.

Šogad viens no ieviestajiem jaunumiem: ir kopīgs Latvijas- Lietuvas dragreisa čempionāts, kas norisināsies Lietuvā. "Mūsu mērķis ir attīstīt dragreisu plašākos apmēros, un sadarboties ar Igaunijas un Lietuvas dragreisa čempionātu organizatoriem, apmainoties ar pieredzi un organizējot kopīgus čempionātus’’- komentē sacensību direktore Ieva Čerņajeva.

2014 gada sacensību kalendārs

31.maijs- 1.jūnijs: Igaunija, Hāpsalu
14-15 jūnijs: Lietuva, Kazlu Ruda
6.jūlijs: Biķernieki
2-3.augusts Ventspils
6.septembris: Biķernieki

Visa informācija par 2014. gada Latvijas dragreisa čempionāta norisi, dalībniekiem un visiem skatītājiem ir atrodama mājaslapā drag-racing.lv.

Oficiālas dragreisa sacīkstes Latvijā notiek jau kopš 2005.gada. Pēdējo gadu laikā Latvijā dragreisa popularitāte ir strauji augusi un sacīkstes klātienē apmeklē no 3000 līdz 7000 skatītāju. Sacīkstēs piedalās no 40 līdz 90 dalībniekiem. Čempiona tituls 2013.gadā tiks izcīnīts ieskaites klasēs PRO A, PRO B, Unlimited, PRO Street, savukārt kausa ieguvēji tiks noteikti Street Modified, Street un Handicap klasēs.

Informāciju sagatavoja:
Evo Racing Team