Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:147, Did:0, useCase: 3

Maršruta maiņa nenotiks

Maršruta maiņa nenotiks
Foto: www.vaanem.com

Jau ziņojām, ka Dakāras rallija organizatori pēc pirmdien notikušajiem teroristu uzbrukumiem Mauritānijā, kur pilotiem būs jāveic deviņi ātrumposmi, nolēma maršrutu atstāt nemainīgu.

Jau informējām, ka pirmdien Mauritānijā teroristi uzbruka franču tūristiem, kā rezultātā četri tūristi gāja bojā, bet viens smagā stāvoklī tika ievietots slimnīcā. Neilgi pēc šī traģiskā notikuma Dakāras rallija organizatori tikās ar Mauritānijas valdības un Francijas vēstniecības pārstāvjiem, lai apspriestu turpmāko rīcības plānu.

''Viss norisināsies pēc plāna un sportisti veiks Mauritānijas ātrumposmus. Viss liecina par to, ka ar drošību viss būs kārtībā,'' saka Dakāras rallija direktors Etjēns Laviņs.

''Šeit vairs nav jābaidās, jo viss būs savās vietās,'' saka iekšlietu ministrs Jals Zakaria. ''Valdība centīsies panākt un darīt visu iespējamo, lai katrs sacensības dalībnieks būtu drošībā.''

Atgādināsim, ka šogad Dakāras rallijs ies cauri trijām Āfrikas valstīm - Maroku, Mauritāniju un Senegālu. Sākotnēji tika plānots iekļaut arī Mali, tomēr šajā valstī drošība ir pārāk nestabila.

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

     [+] [-]

, 2007-12-29 23:43, pirms 17 gadiem
Veči uzmanās!!!!

  +2 [+] [-]

, 2007-12-29 23:45, pirms 17 gadiem
Dakaras rallija direktors Etjēns Laviņs.

gandriiz kaa muusu hokejistam muuseejie ir visur !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-30 09:27, pirms 17 gadiem
Ģirtēns, toties pa ceļam uz darbu vari iekļūt 100 avārijās...