Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:147, Did:0, useCase: 3

Portugāle atbalsta rallija atcelšanu

Portugāle atbalsta rallija atcelšanu
Foto: www.vaanem.com

Portugāles valdība izteikusi nožēlu par Dakāras rallija atcelšanu, jo tieši Portugālē bija paredzēts starts, taču tajā pašā laikā arī pauž sapratni.

No Lisabonas pienākušas ziņas, ka Portugāles ministru prezidents Pedro Silva Pereira izpaudis savu cieņu pret rallija rīkotājiem par drosmīgo lēmumu atcelt šogad paredzēto Dakāras ralliju.

Vēl pirms rallija sākšanās Portugāle saņēma ļoti labu reklāmu, kas spēcīgi ietekmēja tūristu pieplūdumu. Acīmredzot rallija laikā tas būtu bijis vēl lielāks, ko tagad Portugāle var tikai minēt. Tomēr visas Portugāles vārdā Pereira izteica ne tikai nožēlu par zaudēto peļņu, bet arī mazliet atzinības: "Drošība ir pirmajā vietā. Pēc Francijas brīdinājuma organizatori uzņēmās milzīgu atbildību."

Savukārt portugāļu pilots Karloss Sousa kritizēja lēmumu atcelt ralliju: "Komandas netika uzklausītas. Viņu [rīkotāju] ieskats bija tikai par alternatīvu variantu neesamību."

Izmantotie resursi:
FTD.de

     [+] [-]

, 2008-01-06 16:03, pirms 16 gadiem
nu drošība 100% pirmajā vietā. Šaubos, ka organizētāji paši vnk atcēla un neskatiijās alternativas. Viņiem pašiem jau zaudējumi. Saportu sportistus, ir sūdīgi, bet nu tomēr, ja bija kkadi draudi utml tad labāk atcelt, nekā maksāt ar kkādām cilvēku dzīvībām.

  +1 [+] [-]

, 2008-01-07 10:14, pirms 16 gadiem
Visstulbākais jau ir tas, ka tagad teroristi jūtas vareni un saprot, ka viņi var ietekmēt šo ralliju un no viņiem baidās!!! Kas viņiem liedz arī nākamgad uztaisīt vienu uzbrukumu kādā valstī un izteikt draudus rallijam?!?