Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:147, Did:0, useCase: 3

Sainss atbalsta Dakāras rallija atcelšanu

Sainss atbalsta Dakāras rallija atcelšanu
Sainss savas komandas bāzē
Foto: AFP

Divkārtējais Dakāras rallija dalībnieks, kā arī divkārtējais pasaules rallija čempions Karloss Sainss, ir paziņojis, ka viņš pilnībā atbalsta lēmumu par Dakāras rallija atcelšanu.

Jau ziņojām, ka piektdien Dakāras rallija organizētāji drošības apsvērumu dēļ atcēla Dakāras ralliju. Daudziem tas bija šoks, bet daudziem tas likās tikai normāli, jo tas varēja apdraudēt jebkura sportista dzīvību. Arī Sainss, kurš šogad tika pieskaitīts kā reālākais pretendents uz uzvaru, atzina, ka tas šogad esot bijis pareizs lēmums.

''Atcelt tik lielu pasākumu dēļ iemesliem, kas nav saistīti ar sportu, kopumā ir ļoti slikti priekš sporta." saka Sainss. ''Organizētāji pieņēma piesardzīgu un drosmīgu lēmumu. Pat neiedziļinoties visos iemeslos, mums šis lēmums ir jāpieņem un jāatbalsta, jo tas varēja ietekmēt jebkura sportista dzīvību. Esmu pārliecināts, ka visas detaļas tiks atrisinātas un paziņotas. Tā bija gadus ilga gatavošanās, bet tagad viss ir vējā.''

Atgādināsim, ka šogad Dakāras rallijam apritēja 30 gadu jubileja, un tajā bija gatavas piedalīties 570 (!) komandas, kuras ieguldīja lielus līdzekļus, lai šeit nokļūtu un startētu. ''Šis tiešām ir bēdīgs moments visām komandām,'' noslēgumā saka portugāļu rallija braucējs Karlos Soaza.

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

     [+] [-]

, 2008-01-05 12:16, pirms 17 gadiem
nu nu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-01-05 12:24, pirms 17 gadiem
vinjs vnk atbalsta to jo vinjs pat ne kapeeiku nav ieguldijis lai tur brauktu

  +1 [+] [-]

, 2008-01-05 12:24, pirms 17 gadiem
un cik musejie calisi ieguldisusi pasi no saviem lidzekliem nju protamz ir jau arii sponsori utt bet tik un taaa
Slēpts komentārs: Robisss

  +8 [+] [-]

, 2008-01-05 12:34, pirms 17 gadiem
komandu braucejiem jau to nasaprast ka privatie ielik saja pasakuma pedejo santimu un visu gadu skraida apkart lugdamies finasialo palidzibu bet tagad viss ir daritais ir kakim zem astes!
vins SANEM naudu pa so pasakumu nevis taka citi kas atdod naudu!
tapec vins nekad lidz galam nesapratis privatos braucejus
lemums jau laikam ir pareiz bet LOOOOTI zel tie brauceji kas pasi vac naudu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-05 13:24, pirms 17 gadiem
570 transport lidzekli nevis komandas

  -1 [+] [-]

, 2008-01-05 14:22, pirms 17 gadiem
nav jau brīnums , spriežot pēc tā ko dzrird masu m;edijos , ka tas bij fraņču spiediens , un zinot ka fraņci jau sentrenējas pa dakāras maršutiem es secināju , ka liela iespējamība ir tajā ka lomu ir spēlējis tas ka fraņči nav bijuši gatavi šim rallijam , vai arī bija vājāki par pretiniekiem , un tādēļ aiz visādiempekstiņiem aptur šito gonku, un ko ta citu tagad teiktu fraņču komandas braucējs!!! vēl variants ir, ka gribēja no privātajām komandām atbrīvoties

     [+] [-]

, 2008-01-05 14:57, pirms 17 gadiem
Namejs latgaļu karotājs

doma ar galvu

     [+] [-]

, 2008-01-05 16:13, pirms 17 gadiem
muljki,tur iet runa par droshiibu nevis naudu...vinjiem jau sen ir ar to probleema,vieteejaas afrikaanju bandas jau sen ievaac naudu no katras dakaaras mashiinas,kuras aptur un ja nemaksaa tad tas var beigties ar naavi pat...afrikanjiem pie vienas vietas par baltajiem un vinju zemee likumi arii nav tie noteicoshie ko vinji var un ko nevar dariit !!!
es domaaju ka juus labaak izstaatos nekaa mirtu deelj kaadas afrikaanju bandas...

     [+] [-]

, 2008-01-06 00:29, pirms 16 gadiem
protams ka žēl.. bet ja nebūtu atcelts un dēļ kāda terorista ietu bojā kāds no mūsējiem.. ko vainotu... vajag izvēlēties kādu drošāku tuksnesi.. Krievi ar Mongoļiem varētu uzčinīt kautko līdzīgu.. tur tak varētu savākt pietiekami daudz kilometrus.. krieviem arī nauda ir.. par drošību parūpētos..