Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:147, Did:0, useCase: 3

Sainss cer uzvarēt trešajā mēģinājumā

Sainss cer uzvarēt trešajā mēģinājumā
Sainss ar savu automašīnu Dakāras rallijā 2007.gadā
Foto: AP

Divkārtējais Dakāras rallija dalībnieks, kā arī divkārtējais pasaules rallija čempions Karloss Sainss cer, ka ar trešo piegājienu viņam izdosies uzvarēt Dakāras rallijā.

45 gadus vecajam Sainsam, kurš brauc ar "Volkswagen Touareg" automašīnu, šis būs trešais gads Dakāras rallijā. Savā pirmajā mēģinājumā viņš 2006.gadā izcīnīja 11.vietu. Tāpat viņš arī izcīnīja četras uzvaras atsevišķos ātrumposmos, kas priekš pirmā gada bija ļoti labs sasniegums. Pagājušajā gadā viņš izcīnīja jau devīto vietu, bet atsevišķi uzvarēja piecos ātrumposmos.

''Uzskatu, ka Dakāras rallija uzvarētājs tiks noskaidrots jau Mauritānijas ātrumposmos, jo tie būs ļoti grūti un sarežģīti. Uz šiem ātrumposmiem ir jākoncentrējas īpaši. Man šogad neinteresē uzvaras atsevišķos ātrumposmos, bet gan uzvara Dakāras rallija kopvērtējumā,'' saka Sainss.

Sainss divas reizes ir uzvarējis WRC rallija kopvērtējumā (1990.,1992.gadā), bet kopā WRC viņš aizvadīja 196 rallijus. Kopā savā karjerā viņš izcīnīja 26 uzvaras, 97 reizes kāpa uz goda pjedestāla, kā arī izcīnīja 756 uzvaras atsevišķos posmos. Protams, tie ir izcili un vērā ņemami rezultāti, tāpēc šogad Sainss grib būt arī Dakāras rallija virsotnē. Vai tas viņam šogad izdosies, rādīs laiks.

Izmantotie resursi:
www.afp.com

     [+] [-]

, 2008-01-01 19:41, pirms 17 gadiem
Mans favorīts gan kad laida rallijā, gan tagad dakārā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-01 20:10, pirms 17 gadiem
tur tak buus nenormaala konkurence, jabuut arii lielai veiksmei lai uzvareetu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja