Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Aumeisters

Pasaules čempionāta blakusvāģiem Igaunijas posmā no Latvijas startēs Stupelis un Antons

Pasaules čempionāta blakusvāģiem Igaunijas posmā no Latvijas startēs Stupelis un Antons
Gerta Gordejeva un Kaspara Stupeļa ekipāža. Foto: Andris Smilšarājs/lamsf.lv

Pasaules čempionāta 4. posmā blakusvāģu motokrosā, kas šajā nedēļas nogalē risināsies ''Langes'' trasē Igaunijā, pie starta barjeras stāsies divi Latvijas sportisti. Kopā ar igauni Gertu Gordejevu kā ierasts brauks Kaspars Stupelis, savukārt lietuvietis Liutauras Variakojis izmēģinās spēkus tandēmā ar kantētāju Mārtiņu Antonu. Igaunijas posms paredezēts jau 2. un 3. jūlijā.

Četrkārtējais pasaules čempions blakusvāģu motokrosā Kaspars Stupelis jau otro sezonu pasaules čempionātā piedalās braucot vienā ekipāžā ar Igaunijas motokrosa pilotu Gertu Gordejevu. Pēc aizvadītiem trim posmiem Gordejeva/Stupeļa ekipāža ieņem 18. vietu sezonas kopvērtējumā.

Toties Variakoja/Antona ekipāžai Igaunijas posms būs pirmās sacensības kopā šā gada pasaules čempionātā. Tiesa, viņi kopā braukuši jau 2017. gadā, taču pēc Baltkrievijas posma, kurā Mārtiņš Antons salauza kāju, viņu sadarbība pārtrūka.

''Pirms divām nedēļām veicām treniņa gonku Alojā. Gāja mums tur labi – pat dažus apļus braucām kā līderi, vēlāk Lielbārži mūs apdzina. Vienalga, bija diezgan labs rezultāts,'' atzina Antons.

''Šobrīd gatavojamies Igaunijas posmam. Vai būs turpmāka sadarbība ar Variakoji pēc Igaunijas? Nezinu, bet izskatās, ka jā! Ar leiti no starta līdz finišam ir labs ātrums, lai cīnītos par medaļām.''

Šo sezonu Latvijas čempionātā Mārtiņš Antons iesāka braucot vienā ekipāžā ar tukumnieku Markusu Auniņu. Auniņa/Antona ekipāža Latvijas čempionāta kopvērtējumā pēc trim aizvadītiem posmiem divdesmit divu ekipāžu konkurencē ieņem augsto 7. vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.lamsf.lv/pasaules-cempi...


, 2022-06-30 22:34, pirms 2 gadiem
A kur bračkas,laikam nepielaida ,būtu interesanti paskatīties ,ka viņi izskatās uz čemja fona .
Karloss Sainss un Šarls Leklērs

''Hewlett Packard'' kļūst par Ferrari titulsponsoru

''Ferrari'' F1 komanda ir parakstījusi ilgtermiņa sponsorēšanas līgumu ar amerikāņu tehnoloģiju gigantu ''Hewlett Packard''. Pēc neoficiālas informācijas darījuma vērtība ir 90 miljoni dolāru sezonā.

Klausītava | "Ideālā 1. formula ar Aldi Putniņu": Sesks un Francis par dalību WRC

Podkāstā "Ideālā 1. Formula ar Aldi Putniņu'' viesos Mārtiņš Sesks un Renārs Francis. Mārtiņš un Renārs stāsta par lēmumu startēt WRC, niansēm, ar ko atšķiras "Rally1" klases automašīna, kā arī atklāj mērķus un savus nākotnes plānus.
Andžejs Ļebedevs. FIM Speedway Grand Prix

Ar Andžeju Ļebedevu sastāvā startēs jaunā pasaules spīdveja čempionāta sezona

Šajā nedēļas nogalē sāksies FIM pasaules spīdveja čempionāta (FIM Speedway Grand Prix) 2024. gada sezona, pasaules ātrākajiem spīdveja braucējiem, sacenšoties Donji Kraljevecā, Horvātijā. Pirmo reizi pasaules čempionāta vēsturē pilnu tā sezonu veiks Latvijas motosportists Andžejs Ļebedevs, kurš iekļauts braucēju pamatsastāvā, startējot arī 7. septembrī FIM Speedway Grand Prix paredzētajā posmā Rīgā, Latvijā.