Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Bogdanovs labs Zviedrijā, komandai uzvara

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Bogdanovs labs Zviedrijā, komandai uzvara
Maskims Bogdanovs
Foto: Jevgēņijs Jaņens, Sportacentrs.com

Vakar pēdējās sacīkstes Zviedrijas "Allsvenskan" spīdveja līgā aizvadījis Maksims Bogdanovs un viņa "Masarna Avesta", kas ar 54:41 pieveica turnīra tabulas kaimiņu "Griparna". Maksim 11 punkti.

Zviedrijas pēc spēka otrajā spēcīgākajā līgā startē piecas komandas, kuras savā starpā aizvada četru apļu turnīru, pēc kura tiek noskaidrotas tās četras komandas, kuras turpinās cīņu par medaļām. Jau labu laiku iepriekš kļuva skaidrs, ka pēdējā vietā paliks "Solkatterna", tādēļ pārējas komandas cīnījās vien par augstāku pozīciju turnīra tabulā.

Pēdējā kārtā Maksima Bogdanova "Masarna" tikās ar savu tiešo konkurenti "Griparna". Lai arī pirms šīs sacīkstes pretinieks turnīra tabulā atradās vienu pozīciju augstāk, kā arī tam piederēja sava treka priekšrocība, uzvarēt izdevās "Masarna" - 54:41.

Maksims Bogdanovs piecos braucienos iekrāja otro labāko punktu summu savā komandā. Viņam 11 punkti, bet 14 punkti zviedram Erikam Andersonam. Pamatturnīra noslēgumā Bogdanovam ar partneriem trešā vieta. Pusfinālcīņas paredzēts aizvadīt jau nākamnedēļ.

Izmantotie resursi:
Speedway.Nu - Sveriges Speedway Portal