Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

ASV izlasi Čempionu sacīkstēs pārstāvēs Pastrana

ASV izlasi Čempionu sacīkstēs pārstāvēs Pastrana
Treviss Pastrana ASV notiekošajās sacensībās
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu motosportists un rallija braucējs Treviss Pastrana paziņojis, ka startēs šī gada Čempionu sacīkstēs, kuras notiks Vācijā.

Šobrīd dalību šajās sacīkstēs ir apstiprinājuši septiņi piloti - Mihaels Šūmahers, Sebastians Fetels, Sebastians Lēbs, Alēns Prosts, Toms Kristensens, Endijs Priols un Treviss Pastrana.

''Čempionu sacīkstes ir pasākums, kuru gaidu visvairāk,'' iesāk ASV sportists, kurš 2009.gada 31. decembrī uzstādīja tālākā lēciena rekordu, ar automašīnu aizlecot 83,5 metrus. ''Jūtos ļoti laimīgs, kad saņemu uzaicinājumu pārstāvēt savu valsti šajās sacīkstēs. Jāsaka, ka esmu piekusis zaudēt, tāpēc šogad uz šīm sacīkstēm raugos ar lielām cerībām. Nevaru sagaidīt to brīdi, kad atkal varēšu braukt ar pasaules labākajiem.''

''Pastrana ir īsta Čempionu sacīkstes leģenda, tāpēc esam priecīgi, ka viņš šogad ir atpakaļ un varēs startēt,'' saka Čempionu sacīkstes organizators Fredriks Džonsons. ''Viņš vienmēr ar savu smieklīgo uzvedību saviļņo tribīnēs sēdošos, tāpēc esmu pārliecināts, ka arī novembrī notiekošajās sacīkstēs mūs sagaidīs jautrība.''

Atgādināsim, ka šogad Čempionu sacīkstes 26. un 27. novembrī norisināsies Vācijas pilsētā Diseldorfā - ''ESPRIT'' arēnā.

Čempionu sacīkstes dalībnieki

Nr.SportistsKomanda
1.Mihaels ŠūmahersVācija
2.Sebastians FetelsVācija
3.Sebastians LēbsFrancija
4.Alēns ProstsFrancija
5.Toms KristensensDānija
6.???Dānija
7.Endijs PriolsLielbritānija
8.???Lielbritānija
9.Treviss PastranaASV
10.???ASV

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

 +15 [+] [-]

, 2010-08-16 10:50, pirms 14 gadiem
Nu šis čalis ir man šķiet ir dzimis uz motocikla vai kautkāda karboratora, jo nu cik TV esmu redzējis, neviens pat tuvu tik labi nebrauc.

     [+] [-]

, 2010-08-16 22:14, pirms 14 gadiem
eduards fināls rakstīja: Nu šis čalis ir man šķiet ir dzimis uz motocikla vai kautkāda karboratora, jo nu cik TV esmu redzējis, neviens pat tuvu tik labi nebrauc.
frīstailā jā patieshaam vinsh ir karalis, bet motokrossā ir vīri kas vinju izpogā mierīgi