Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Duvāls, iespējams, pāries uz rallijkrosu

Duvāls, iespējams, pāries uz rallijkrosu
Fransuā Duvāls
Foto: www.fduval.com

Beļģu autosportists Fransuā Duvāls, kurš vēl nesen brauca WRC rallijā, 2010. gadā varētu aizvadīt pilnu Eiropas rallijkrosa čempionāta sezonu.

Nesen sportists savās mājās debitēja ERČ sacensībās, kur viņš izcīnīja septīto vietu. Jā nebūtu plīsusi mašīnas riepa, iespējams, sportists būtu nodrošinājis sev vietu labāko sešiniekā. Šajās sacensībās Duvāls startēja ar ''Pauwels Motorsport'' sagatavotu ''Ford Focus ST ERC'' automašīnu. Pēc šīm sacensībām beļģu rallija braucējs atzina, ka gribētu pievienoties šai komandai un aizvadīt pilnu sezonu.

''Rallijkross ir ļoti neparasts, jo tev tiek dotas tikai dažas minūtes braucienam, kurā tu nedrīksti kļūdīties. Lai spētu uzrādīt konkurētspējīgu rezultātu, kļūdīties nedrīkst. Pagājušā nedēļas nogale man bija liels izaicinājums, taču, pateicoties padomiem un labai automašīnai, spēju izcīnīt labu vietu.''

Arī komandas īpašnieks cer, ka viņam izdosies vienoties ar Duvālu. ''Esmu apmierināts ar viņa rezultātu. Mēs visi zinājām, ka viņš māk braukt, bet dažkārt braucējiem ir grūti pierast pie rallijkrosa, taču Duvālam ar to nebija nekādu problēmu. Pagaidām atbalstītājs ''Gordon Finest Beers'' nespēs finansiāli nodrošināt Duvālam startus visas sezonas garumā, tāpēc mūsu uzdevums ir atrast papildus finansējumu.''

Izmantotie resursi:
fduval.com
autosport.be
musa.lv


Andreass Mikelsens. Foto: Hyundai Motorsport

Nākamajā WRC posmā "Rally1" klasē atgriezīsies Mikelsens un Serderidis

Nākamajā pasaules rallija čempionāta posmā, kas būs Centrāleiropas rallijs, ar "Rally1" mašīnām startēs desmit ekipāžās, ierindā būs arī viens "Ford Puma Rally1" auto bez hibrīda, ar kādu Polijā un Čīlē startēja Mārtiņš Sesks.
Foto: Autosprints.lv

Mūsas trasē noskaidroti Latvijas autosprinta kausa sezonas uzvarētāji

Ar noslēdzošo, piekto posmu Mūsas trasē nedēļas nogalē finišēja Latvijas kausa izcīņa autosprintā. Līdz ar to noskaidroti uzvarētāji un godalgoto vietu ieguvēji sezonas kopvērtējumā.
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: LaMSF
1

Kaspars Reišulis: "Pārņēma izmisums, redzot Kārli sakņupušu no nespēka"

Nāciju kausa izcīņas sacensībās motokrosā Kārlis Alberts Reišulis palīdzēja Latvijas komandai izcīnīt otro labāko rezultātu vēsturē - desmito vietu, lai gan tik augstu rezultātu diez vai kāds šogad gaidīja. Sportista tēvs Kaspars Reišulis atzina, ka pēc aizvadītajām cīņām Kārļa spēki bijuši pilnībā izsmelti, bet viņš pierādījis savu piederību pasaules motokrosa elitei.