Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Kastronevešs uzvar Alabamā

Juris Miņins
Juris Miņins

Kastronevešs uzvar Alabamā
Helio Kastronevešs
Foto: AP/Scanpix

Pie savas pirmās uzvaras šosezon IndyCar sacīkšu seriālā tika Brazīlijas autobraucējs Helio Kastronevešs, kurš finišā apsteidza Skotu Diksonu par 0.6 sekundēm. Jāpiebilst, ka "Tem Penske" komandai šī bija jau trešā uzvara sezonas pirmajos trijos posmos.

Helio Kastronevešs uzvaru izcīnīja aizraujošā pēdējo apļu cīņā, kad pēc dzeltenā karoga darbības laika beigām Skots Diksons un Helio Kastronevešs bija vienīgie, kas reāli cīnījās par uzvaru, jo tuvākie konkurenti atpalika par aptuveni septiņām sekundēm. Šajā cīņā Helio uzvarēja pārliecinoši, jo Diksonam nebija iespēju pat mēģināt viņu apdzīt. Tāpat lieliska bija Kastroneveša un "Team Penske" pitstopu stratēģija, kas brazīlietim ļāva vispirms apsteigt Marko Andreti, bet vēlāk arī nokļūt līderpozīcijās.

Tātad, otrajā vietā finišēja "Target Chip Ganassi Racing" pilots Skots Diksons, trešais palika viņa komandas biedrs un pagājušās sezonas čempions Dario Frankiti, bet ceturtajā vietā ierindojās iepriekšējo divu posmu uzvarētājs un arī šī posma ātrākais kvalifikācijas braucējs Vils Pauers.
Vēl no zināmākiem braucējiem var pieminēt Džastinu Vilsonu un viņa izcīnīto septīto vietu, Daniku Patriku, kura, no līdera atpaliekot par apli, ierindojās 19. vietā, kā arī Takumu Sato, kurš veicot tikai 68 no 90 apļiem palika pēdējais, ierindojoties 25. vietā.

Pēc šī posma kopvērtējuma līderpozīcijās vēl aizvien atrodas Vils Pauers, taču viņa pārsvars pār otro vietu, kuru ieņem Helio Kastronevešs, ir krietni samazinājies un iepriekšējo 44 punktu vietā pašlaik sastāda tikai 32 punktus. Tāpat savu trešo vietu ir saglabājis Dario Frankiti, no Pauera atpaliekot par 42 punktiem. Savukārt Raiens Hanters-Rejs, pēc ne visai veiksmīgās sacīkstes Alabamā, no otrās pozīcijas ir "atkritis" uz septīto pozīciju.

"IZOD IndyCar Series" 3. posma videoapskats:

"IZOD IndyCar Series" 3. posma rezultāti:
sports.espn.go.com: IRL Race Results, Indy Car Race Results, Auto...
"IZOD IndyCar Series" kopvērtējums pēc trešā posma:
indycar.com: IndyCar.com

Izmantotie resursi:
indycar.com
espn.go.com

  +2 [+] [-]

, 2010-04-12 10:43, pirms 14 gadiem
Vislabākais, ka IndyCar ir perfekts video nodrošinājums ar kameru izvēlnēm utt.

racecontrol.indycar.com

Super. Skatīšos noteikti visu sezonu.