Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Puodžuks švaks Zviedrijā, bet viņa komandai kārtējais zaudējums

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Puodžuks švaks Zviedrijā, bet viņa komandai kārtējais zaudējums
Kjasts Puodžuks
Foto: Viktors Sarvuta, eSports.lv

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā spīdveja līgā neizteiksmīgi nostartējis Latvijas spīdvejists Kjasts Puodžuks, kurš savai komandai "Gettingarna" palīdzējis tikai ar sešiem punktiem. Tas bija viņa vājākais sniegums Zviedrijā šosezon.

Vakar Kjasts Puodžuks "Getingarna" vienībā bija labākais ar deviņiem punktiem, taču, kā jau ierasti, viņa komandu tas neglāba no zaudējuma. Jau šodien bija atkal jāaizvada sacīkstes. Šoreiz pretī stājās "Allsvenskan" labākā komanda "Valsarna".

Nekādas nopietnās spēkošanās nebija, jo uzvarētājs tika noskaidrots ātri vien. "Valsarna" uzvarēja vairāk nekā pārliecinoši - 68:27. Arī Latvijas spīdvejistam Kjastam Puodžukam šī nebija tā labākā gonka.

Kjastam, kā jau komandas līderim, tika dota iespēja startēt sešos braucienos, taču punktus viņš spēja gūt tikai trijos no tiem. Interesanti, ka visas reizes viņš ieņēma otro vietu, tādējādi viņam kopā seši punkti. Viņa pārstāvētā "Getingarna" joprojām šosezon nav izcīnījusi ne punkta, tādēļ jau droši var teikt, ka vienībai nāksies izkrist no līgas.

Izmantotie resursi:
speedway.nu

  +2 [+] [-]

, 2009-08-07 02:13, pirms 15 gadiem
tieshi taa kaa es domaaju

  +1 [+] [-]

, 2009-08-07 08:26, pirms 15 gadiem
Viņš arī Latvijā švaks!!!!

  +2 [+] [-]

, 2009-08-07 08:52, pirms 15 gadiem
aizermans19 rakstīja: Viņš arī Latvijā švaks!!!!
Latvijā viņš vispār nulle!!!