Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

''Citroen'' pagarina līgumus ar Lēbu un Sordo

''Citroen'' pagarina līgumus ar Lēbu un Sordo
Sebastiens Lēbs un Dani Sordo arī nākamgad brauks "Citroen" komandā
Foto: AP

''Citroen'' rallija komandas direktors Olivers Kesnels Spānijas rallija laikā paziņojis, ka komandā arī nākamgad brauks Sebastiens Lēbs un Dani Sordo.

Pēc devītā ātrumposma Kesnels servisa parkā atzina, ka abi komandas piloti ''Citroen'' vienībā brauks arī turpmāk. Tāpat arī komandas direktors lika noprast, ka ''Citroen Junior'' komandā arī nākamgad brauks Sebastiens Ogērs.

''Viss, ko varu pateikt, ir tas, ka Lēbs un Sordo mūsu komandā brauks arī nākamgad. Tas ir oficiāli,'' saka Kesnels. ''Mēs par visu esam vienojušies un šis temats ir izbeigts. Runājot par Ogēru, tad man ir jāatrod kaut kāds risinājums. Man negribas viņu zaudēt, tāpēc meklēšu kaut kādus variantus. Domāju, ka arī viņš negrib pamest ''Citroen''. Šis ir sākums lieliem notikumiem un mēs pārrakstīsim vēsturi.''

Atgādināsim, ka uzvaru rallijā izcīnīja Loebs, bet otrais palika viņa komandas biedrs Sordo. Tāpat arī ražotāju kausu priekšlaicīgi nodrošināja ''Citroen'', kura tagad ''Ford'' komandu apsteidz par 21 punktu.

Izmantotie resursi:
wrc.com

  -3 [+] [-]

, 2009-10-05 12:48, pirms 15 gadiem
Lēbs nebrauks formulā ? žēl .....

  -3 [+] [-]

, 2009-10-05 15:09, pirms 15 gadiem
kaut nekad viņš tur nebrauktu!
ja viņam trula rinķošana uz apli liktos aizraujošāka nekā gonka ar asiem likumiem un ātriem ceļiem,tad viņš jau tur sen brauktu!