Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1589, Did:0, useCase: 3

"Ezerkrasts" top par modernu atpūtas un sporta centru

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis

"Ezerkrasts" top par modernu atpūtas un sporta centru
Foto: Aigars Prūsis

11.oktobrī atbildīgās amatpersonas ekspluatācijā pieņēma sporta centru "Ezerkrasts" Dunikas ielā, Liepājā, kur plānveidīgi un pakāpeniski tika veikti rekonstrukcijas darbi, lai padarītu bijušo 8. vidusskolas peldbaseinu par modernu sporta un atpūtas kompleksu apkārtējo dzīvojamo mikrorajonu iedzīvotājiem.

Apskatīt padarīto un uzklausīt centra pārstāvju ieceres par turpmākiem darbiem bija ieradušies arī Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks un Liepājas Sporta pārvaldes vadītājs Artis Lagzdiņš.

Jāatgādina, ka kopš 2012. gada jau paveikti gan remontdarbi tualešu, dušu un ģērbtuvju telpās, kā arī pārbūvēts lielā baseina balkons. Minētajās telpās tika ierīkotas jaunas un modernas komunikācijas, veikts telpu kosmētiskais remonts un ģērbtuvju telpas aprīkotas ar nepieciešamo aprīkojumu. Savukārt pirms iekštelpu rekonstrukcijas tika veikta baseinu telpu ventilācijas un siltumapgādes sistēmas izbūve, lai vienlaikus nodrošinās gaisa vēdināšanu, sildīšanu, sausināšanu un filtrēšanu.

Remontdarbu ietvaros sporta centra ēkai ir veikti arī energoefektivitātes paaugstināšanas darbi, tostarp nomainīts jumts, veikta siltināšana un citi darbi.

Arī turpmāk plānota centra modernizēšana un kā tuvākie darbi minami plāni izveidot modernu fitnesa un trenažieru zāli.

Mainījies arī sporta centra "Ezerkrasts" klientu centra tālruņa numurs- tagad tas ir 22000660.

     [+] [-]

, 2013-10-11 19:11, pirms 11 gadiem
vajg baigi to trenažiera zāli, tad es eju