Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Video: Divu vārtu autors Egle: "Pret tāda līmeņa komandām nekad nav viegli"

Latvijas izlases uzbrucējs Haralds Egle pārbaudes mačā pret Somiju guva abus mūsu valstsvienības vārtus un vienā vakarā trīskāršoja savu izlasē gūto vārtu skaitu (iepriekš bija viens, tagad jau trīs). Pēcspēles intervijā Sportacentrs.com viņš pastāstīja, ka otrais vārtu guvums bijis jau pēc iespēlētas sistēmas, turklāt nācis svarīgā brīdī, kad pirms tam ilgāku laiku bija spēcīgs Somijas spiediens. "Lai arī šīs ir draudzības spēles, pret tāda līmeņa komandām nekad nav viegli spēlēt," viņš teica.

, 2024-04-13 20:18, pirms mēneša
Egle ir īsts cīnītājs jāņem uz čempi
Rodrigo Ābols. Foto: Guntis Lazdāns/LHF
18

Latvijai pret NHL zvaigznēm pildīto ASV izlasi nepieciešami trīs punkti

Šovakar noslēdzošo spēli Ostravas apakšgrupā aizvadīs Latvijas izlase, kas pulksten 17:20 spēkosies pret Amerikas Savienotajām Valstīm. Lai turpinātu cīņu par ceturtdaļfinālu, nepieciešami trīs punkti. Tiešraide LTV7 kanālā.
Slovākijas hokejisti. Foto: IIHF
3

PČ grupu turnīra beigas: Austrijai, Somijai un Slovākijai cīņa par 1/4 finālu

Šodien no plkst. 13:20 noslēgsies 2024. gada pasaules čempionāta grupu turnīrs. A grupā pēdējo vietu ceturtdaļfinālā sadalīs Austrijas un Somijas hokejisti. Austrijai 13:20 gaidāma spēle pret Lielbritāniju, bet Somijai 21:20 pret Šveici. B grupā 21:20 Slovākijai paredzēta spēle pret Zviedriju un, ja Latvija pamatlaikā uzvarēs ASV, tad slovākiem vietas nodrošināšanai labāko astoņu vidū būs nepieciešams tikt vismaz pie punkta.
Hanness Bjerninens. Foto: IIHF

Somijai trešajā trešdaļā svarīga uzvara, ceļazīmes liktenis izšķirsies pēdējā dienā

Pasaules hokeja čempionātā divu zaudējumu sēriju pārtraukusi Somija, kas Prāgā ar rezultātu 3:1 pārspēja Dāniju, atņemot tai pēdējās matemātiskās cerības uz ceturtdaļfinālu un pašai pakāpjoties uz ceturto vietu grupā.