Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Novērtē Latvijas izlases hokejistu sniegumu spēlē pret Kanādu!

Emils Ozerinskis

Novērtē Latvijas izlases hokejistu sniegumu spēlē pret Kanādu!
Rihards Bukarts. Foto: IIHF

Latvijas hokeja izlase aizvadījusi pirmo Rīgā notiekošajā pasaules čempionātā hokejā. Turnīra sākumā Harija Vītoliņa trenētā komanda piedzīvoja aukstu dušu cīņā pret hokeja dzimteni Kanādu - 0:6. Visa turnīra garumā portāls Sportacentrs.com saviem lasītājiem piedāvās novērtēt Latvijas izlases spēlētāju parādīto sniegumu.

Balsojumā portāla lietotāji tiek aicināti izteikt savu vērtējumu par spēlētāju individuālo sniegumu, novērtējot to desmit baļļu skalā. Zemākā iespējamā atzīme ir 1, bet labākais vērtējums - 10.

Aizpildi zem rakta pievienoto aptauju, izsakot savu vērtējumu par Latvijas spēlētāju sniegumu pret Kanādu.

Sestdien apkopotā veidā portālā Sportacentrs.com publicēsim balsojuma rezultātus.

Paldies! Balsu pieņemšana noslēgusies!

  +1 [+] [-]

, 2023-05-12 22:37, pirms gada
Vītoliņš malacis ar savām taltikām 😂😂😂 ZB viņš jau, Hārtlijs labāks!

  -2 [+] [-]

, 2023-05-12 22:40, pirms gada
Mans spēles vērtējums - tika izdzerts daudz vairāk kā tika plānots pirms spēles. Tas laikam kaut ko izsaka par ekspektācijām un reālo sniegumu

  -1 [+] [-]

, 2023-05-12 22:49, pirms gada
Ko lai saka spēle jau bija laba bet atkal buksē realizācija. ja būtu kā vajag tad būtu 4:6 vai 4:4 uzvaru nesaskatīju

  -1 [+] [-]

, 2023-05-12 23:04, pirms gada
Rīt ierīsim no vājajiem slovākiem, ticiet man.

     [+] [-]

, 2023-05-12 23:23, pirms gada
Punnenovs ir spēles vērtīgākais spēlētājs, čalis ir komandā jau no pirmās dienas, hujs teica, ka šis ir Šveices līgas pamatvērtība un abrags teica, ka šis augstā līmenī kapā. Tāpēc es ceru, ka Punnenovam tiks dota kārtējā iespēja sevi pierādīt pret, piemērām rīt pret slovākiem. Gan jau saņemsies!

  +2 [+] [-]

, 2023-05-12 23:37, pirms gada
Kartejais-Wannabe-Eksperts rakstīja: Punnenovs ir spēles vērtīgākais spēlētājs, čalis ir komandā jau no pirmās dienas, hujs teica, ka šis ir Šveices līgas pamatvērtība un abrags teica, ka šis augstā līmenī kapā. Tāpēc es ceru, ka Punnenovam tiks dota kārtējā iespēja sevi pierādīt pret, piemērām rīt pret slovākiem. Gan jau saņemsies!
Nemuldi. Pirmie vārti tik uz viņu. Pēc ātriem ielastajiem Haris pareizi darīja, ka nomainīja. Bet bija pārsteigums, ka spēles sākumā bija tieši Ivars vārtos.

  +1 [+] [-]

, 2023-05-12 23:52, pirms gada
Kartejais-Wannabe-Eksperts rakstīja: Punnenovs ir spēles vērtīgākais spēlētājs, čalis ir komandā jau no pirmās dienas, hujs teica, ka šis ir Šveices līgas pamatvērtība un abrags teica, ka šis augstā līmenī kapā. Tāpēc es ceru, ka Punnenovam tiks dota kārtējā iespēja sevi pierādīt pret, piemērām rīt pret slovākiem. Gan jau saņemsies!
Ko lej...Ivars ir izgazis visas pirmas speles ar specigiem pretiniekiem,iznemot OS kvalifikaciju...

  +3 [+] [-]

, 2023-05-12 23:54, pirms gada
Vītoliņš nepārsteidza, tikpat nespējīgs kā viņa plāns.

  +1 [+] [-]

, 2023-05-13 00:52, pirms gada
Paskatoties uz bildi kopumā, es pievienošos tiem, kas spēles švakumu noraksta uz treneri: pret tādu komandu kā Kanāda, treniņš svaru zālē vai kombināciju zīmēšana uz tāfelītes nelīdzēs uzvarēt. Tur var tikai cerēt uz to, ka komandu treneris noskaņo uz nežēlīgu cīņu, uz spēli pāri saviem spēkiem, ticību sev. Sorry, bet Hārtlija laikā mūsu izlase spēlēja godam ar visiem pretiniekiem un nebija šādu bezcerīgu spēļu. Un pa lielam spēlētāju sastāvs bija tas pats. Vienkārši Vītoliņš ir tāda padomju hokeja skola un viņš ir tāfelītes zīmētājs - neprot noskaņot komandu kopumā lielām uzvarām. Tādi Hārtliji mūsu komandai ir daudz vērtīgāki - viņi atbrauc pavasarī, sapurina visus un ļauj/liek nospēlēt par 110%, bez īpašas taktikas un "Kandavas nometnes" pirms čempja.

Starpcitu Vītoliņa teiktais, ka pirms čempja puikas esot "kā vēl nekad" pastrādājuši svaros un paskrējuši pa stadionu, mani jau uzreiz darīja bažīgu - mūsdienās neviens tā čempim negatavojas. Čempis ir īss - ja sāksi fiziskajā bedrē, tad no grupas arī ārā netiksi. Vajag mācīties no somiem - izlasei gatavo tikai ar morāli, taktiku, fiziski viegliem treniņiem - kā svētkus gaidot.

     [+] [-]

, 2023-05-13 09:37, pirms gada
Kāpēc nevar vērtēt lentīšnieku