Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2943, Did:0, useCase: 3

"Capitals" vārtsargs Samsonovs tomēr nepievienosies ROC komandai PČ

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Capitals" vārtsargs Samsonovs tomēr nepievienosies ROC komandai PČ
Iļja Samsonovs. Foto: Charles Krupa/AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vašingtonas "Capitals" medicīnisko pārbaužu neiziešanas dēļ savu pamatvārtsargu Iļju Samsonovu tomēr nav palaidusi uz Rīgā notiekošo pasaules čempionātu hokejā, kur viņš būtu papildinājis Krievijas Olimpiskās komandas (ROC) sastāvu, ziņo Krievijas Hokeja federācija.

24 gadus vecajam vārtsargam paredzēts divu nedēļu ilgs rehabilitācijas kurss, Samsonovam izsakot nožēlu par to, ka šogad neizdosies debitēt izlases sastāvā pasaules čempionātā. Samsonovs savā otrajā sezonā pasaules spēcīgākajā līgā aizvadītajās regulārās sezonas 19 spēlēs atvairīja 90,18% metienu, savukārt trīs "play-off" mačos krievs atvairīja 89,9% metienu.

"Capitals" izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā sērijā ar 1-4 piekāpās Bostonas "Bruins".

Kā zināms, tad ROC sastāvu tuvākajās dienās papildināts "Capitals" aizsargs Dmitrijs Orlovs un Sentluisas "Blues" uzbrucējs Vladimirs Tarasenko, kuri uz Rīgu izlidos 26. maijā. ROC hokejisti pasaules meistarsacīkstes iesākusi ar divām uzvarām (4:3 pār Čehiju un 7:1 pār Lielbritāniju) un zaudējumu 1:3 pret Slovākiju. Rītdien, 26. maijā krievi eksaminēs Dāniju, bet 29. maijā spēkosies pret Šveici.

Izmantotie avoti:
https://twitter.com/russiahockey

  +4 [+] [-]

, 2021-05-25 16:00, pirms 3 gadiem
Interesanti, ka IIHF mājaslapā visur figurē "Russia" un krievijas karogs. Nekādi ROC, KOK vai vēl nezzin kas.

     [+] [-]

, 2021-05-25 16:33, pirms 3 gadiem
Samsonovam šī sezona vispār tāda ļoti bēdīga - šamam, iepriekšējā sezonā tīri sakarīgam rūkijam un vienam no Kaldera balvai nominētajiem kadriem, bija jākļūst par WSH pirmo numuru pēc Lundkvista paziņojuma par pārtraukumu karjerā, bet nosacītais "nouneims" Vanačeks viņu izkonkurēja + kovidnieka problēmas pa vidu.

Plejofos šams vispār bija nekāds, var teikt, ka viens no komandas "enkuriem", par ko arī Ovečkins, teiksim tā, neklusēja.

     [+] [-]

, 2021-05-25 16:40, pirms 3 gadiem
Jā, NHL to krievu kīperu daudz, bet pievienotā vērtība šajā sezonā maza, tik ,cik Islanders duets un Vasiļevskis. Rendžeri arī visu lika uz krievu vārtsargiem, bet rezultātā nekā.

     [+] [-]

, 2021-05-25 16:54, pirms 3 gadiem
guntis86 rakstīja: Jā, NHL to krievu kīperu daudz, bet pievienotā vērtība šajā sezonā maza, tik ,cik Islanders duets un Vasiļevskis. Rendžeri arī visu lika uz krievu vārtsargiem, bet rezultātā nekā.
Nemaz tik daudz jau nav - šogad spēlēja 11, bet tā normāli spēlēja (vairāk kā 3 mačus jeb virs 131 minūtei) tikai 8.

Par tiem labajiem - NYI duets labs. NYR duets sliktāks, taču Šestjorkins bija labs. 16 uzvaras 31 startā un arī statistikas cipari apmēram tādi kā Merzļikinam un Halebakam.

Hudobins noteikti neizgāzās šogad pēc iepriekšējās sezonas PO skrējiena (sevišķi atceroties to DAL kovidsezonu). Protams, Vasiļevskis, kā jau ierasts pēdējos gados.

Kas paliek? Samsonovs, Georgijevs un Bobrovskis.

Georgijevs nekad nekāds stārs nebija, nospēlēja +/- kā parasti, Samsonovs - vārgi, Bobrovskis... ar visu to, ka šogad viņš spēlēja, varbūt, pat labāk kā pirms gada, tas tāpat bija vāji un viņa vājums jāreizina ar 10. Desmit miljoniem algā, kas viņu paliek zem TĀDAS lupas, ka katra kļūdas izskatās katastrofāla.

     [+] [-]

, 2021-05-25 21:10, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Samsonovam šī sezona vispār tāda ļoti bēdīga - šamam, iepriekšējā sezonā tīri sakarīgam rūkijam un vienam no Kaldera balvai nominētajiem kadriem, bija jākļūst par WSH pirmo numuru pēc Lundkvista paziņojuma par pārtraukumu karjerā, bet nosacītais "nouneims" Vanačeks viņu izkonkurēja + kovidnieka problēmas pa vidu.

Plejofos šams vispār bija nekāds, var teikt, ka viens no komandas "enkuriem", par ko arī Ovečkins, teiksim tā, neklusēja.
Nebija viņš nominēts- tie bija Makārs, Hjūzs un Kubaliks.
Ja domā par kopējo balsojumu, tad tur nevienu nenominē, bet gan vienkārši atdod vai neatdod balsi par spēlētājiem, kas atbilst rookie kritērijiem. Un arī tur viņš saņēma tikai 2 balsis (salīdzinājumam Makāram 1538 balsis, Hjūzam 1337 balsis, arī Merzļikinam, kurš nebija starp finālistiem, 215 balsis.