Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2542, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Kortina paliks Vācijas hokeja izlases galvenā trenera amatā

Kortina paliks Vācijas hokeja izlases galvenā trenera amatā
Foto: AP/Scanpix

Vācijas Hokeja federācijas prezidents Francs Raindls paziņojis, ka Pets Kortina turpinās vadīt Vācijas valstsvienību.

"Pēdējie divi gadi ir parādījuši, ka ne viss norit veiksmīgi, kad treneris apvieno darbu izlasē un klubā, tādēļ Petam jākļūst par brīvu treneri," Raindls citēts sportalsports.com. Iepriekšējās trīs sezonās Kortina strādāja arī par Minhenes "Red Bull" galveno treneri.

Pēdējos divos pasaules čempionātos Vācijas izlase Kortinas vadībā ir ierindojusies 9. un 14. vietā, bet Soču olimpiskajām spēlēm valstsvienības nespēja kvalificēties.

49 gadus vecais hokeja speciālists pirms tam strādājis arī Itālijas un Ungārijas klubos, turklāt vadījis arī šo valstu nacionālās izlases.

Izmantotie resursi:
sportalsports.ch


Tedam Nolanam jālūko veids, lai uzlabotu Bufalo «Sabres» sniegumu, jo šobrīd komandas rezultāti neatbilst cerētajam. 

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Teds Nolans: "Ja neuzvari, neesi pietiekami smagi strādājis"

Saruna ar Bufalo «Sabres» galveno treneri Tedu Nolanu notika īsi pirms Valsts svētkiem, kad mutē smeldza iekrājušies zaudējumi. Viedie trenera vārdi būs atraduši dzirdīgas ausis, jo pirmo reizi sezonā Bufalo izcīnījusi divas uzvaras pēc kārtas. Vienā no retajiem, brīvajiem brīžiem Nolans stāsta par galvenajiem sezonas klupšanas akmeņiem, un par to, cik drošs šobrīd jūtas par savu vietu galvenā trenera amatā.
Harijs Vītoliņš - galvenais treneris PČ finālā
Foto: fhr.ru
32

Vītoliņš: "Pasaules zeltu izcīnīju kā brīvprātīgais"

Krievijas izlases galvenā trenera Oļega Znaroka asistents un Maskavas "Dynamo" galvenais treneris Harijs Vītoliņš (46) intervijā augusta žurnālam "Ievas Stāsti" atklāj, ka pasaules čempionātā viņš zelta medaļu izcīnīja bez līguma. Šveicē lepojas, ka pasaules čempions Vītoliņš ir viņējais.
Vladislavs Tretjaks
Foto: ITAR-TASS/Scanpix
9

Tretjaks trešo reizi ievēlēts KHF prezidenta amatā

Par Krievijas Hokeja federācijas (KHF) prezidentu uz savu trešo pilnvaru termiņu ievēlēts Vladislavs Tretjaks. Atklātā balsojumā viņš saņēma 125 balsis, bet otrs kandidāts - Vjačeslavs Fetisovs - tikai 11.