Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2542, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Video: Dānija šokē čehus - divi vārti pamatlaika izskaņā un uzvara bullīšos

Pasaules čempionātā hokejā Minskā A grupas mačā Čehija pamatlaika pēdējās piecās minūtēs izlaida divu vārtu pārsvaru pret Dāniju (no 1:3 uz 3:3), bet pēc tam piedzīvoja zaudējumu pēcspēles metienos (3:4). Šis mačs iznākums vēl vairāk sarežģījis situāciju grupas tabulā, turklāt visas cerības uz iekļūšanu ceturtdaļfinālā vēl nav zaudējuši arī šodienas pārsteiguma autori dāņi. Ar 1+1 šajā mačā izcēlās Čehijas uzbrucējs Jaromīrs Jāgrs, abus punktus savācot spēles pirmajās minūtēs. Video: TVPlay

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-05-17 21:05, pirms 10 gadiem
man baigais jautājums tv3. Kurš beigās tika sodīts, ka metieni bija jāizpilda?
, 2014-05-17 22:44, pirms 10 gadiem
Ko nozīmē šokē? Sporta žurnālistiem jau tā kā vajadzēja saprast, ka čempionātā spēlē nevis valstu nosaukumi, bet spēlētāji. Ja izlasēm šogad ir vāji sastāvi, tad tur nav ne šoki, ne sensācijas utt.
Tedam Nolanam jālūko veids, lai uzlabotu Bufalo «Sabres» sniegumu, jo šobrīd komandas rezultāti neatbilst cerētajam. 

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Teds Nolans: "Ja neuzvari, neesi pietiekami smagi strādājis"

Saruna ar Bufalo «Sabres» galveno treneri Tedu Nolanu notika īsi pirms Valsts svētkiem, kad mutē smeldza iekrājušies zaudējumi. Viedie trenera vārdi būs atraduši dzirdīgas ausis, jo pirmo reizi sezonā Bufalo izcīnījusi divas uzvaras pēc kārtas. Vienā no retajiem, brīvajiem brīžiem Nolans stāsta par galvenajiem sezonas klupšanas akmeņiem, un par to, cik drošs šobrīd jūtas par savu vietu galvenā trenera amatā.
Harijs Vītoliņš - galvenais treneris PČ finālā
Foto: fhr.ru
32

Vītoliņš: "Pasaules zeltu izcīnīju kā brīvprātīgais"

Krievijas izlases galvenā trenera Oļega Znaroka asistents un Maskavas "Dynamo" galvenais treneris Harijs Vītoliņš (46) intervijā augusta žurnālam "Ievas Stāsti" atklāj, ka pasaules čempionātā viņš zelta medaļu izcīnīja bez līguma. Šveicē lepojas, ka pasaules čempions Vītoliņš ir viņējais.
Vladislavs Tretjaks
Foto: ITAR-TASS/Scanpix
9

Tretjaks trešo reizi ievēlēts KHF prezidenta amatā

Par Krievijas Hokeja federācijas (KHF) prezidentu uz savu trešo pilnvaru termiņu ievēlēts Vladislavs Tretjaks. Atklātā balsojumā viņš saņēma 125 balsis, bet otrs kandidāts - Vjačeslavs Fetisovs - tikai 11.