Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:320, Did:0, useCase: 3

Štumpels nepalīdzēs Slovākijas izlasei

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Štumpels nepalīdzēs Slovākijas izlasei
Jozefs Štumpels vēl "Panthers" rindās
Foto: AP

Slovākijas hokeja izlasei gaidāmajā pasaules hokeja čempionātā nevarēs palīdzēt uzbrucējs Jozefs Štumpels, kurš joprojām nav pilnībā atguvies no sezonas laikā gūtā savainojuma.

Slavenais slovāku uzbrucējs Jozefs Štumpels, visticamāk, nevarēs palīdzēt savai izlasei pasaules čempionātā Šveicē. Ceturtdienas treniņā uzbrucējs žēlojās par sāpēm kājā. Hokejistam bija uzpampusi potīte. Pēc medicīniskās apskates veikšanas atklājās, ka hokejistam ir problēmas ar potītes asinsvadiem. Pēc apspriedes ar ekspertiem, tika nolemts, ka hokejistam pasaules čempionātā nevajadzētu spēlēt.

Šo sezonu Štumpels pavadīja Astanas "Barys" komandā. Decembrī hokejists guva nopietnu savainojumu, kas līdz galam tā arī netika sadziedēts. KHL viņš bija viens no rezultatīvākajiem "Barys" spēlētājiem, 45 spēlēs atzīmējoties ar desmit vārtu guvumiem, kā arī 25 piespēlēm.

Savas karjeras laikā Jozefs spēlējis tādos klubos kā Losandželosas "Kings", Bostonas "Bruins", kā arī Floridas "Panthers". Slovākijas izlases sastāvā 2002. gadā viņš izcīnīja pasaules čempionu titulu, bet 2003. gadā ieguva bronzu.

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

     [+] [-]

, 2009-04-10 08:27, pirms 15 gadiem
Slovākiem daudz NHL veču, bet var sanākt kā pagāšgad, kad atbrauca, labi,ka divi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-04-10 09:55, pirms 15 gadiem
sandris68 rakstīja: nja Hara jau arī nebūs...Pavols demitra noteikti varētu būt no Minesotas ''Wild'' ,bet par pārejiem nezinu...nu divi jau nu nebūs.Pagāšgad bija 6 nhl spēlētāji...
Demitra šosezon spēlē Vankūverā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-10 12:50, pirms 15 gadiem
sandris68 rakstīja: varbūt pargaja ,bet tad spēlēja es tak visus pāriešanas ideāli nevaru zināt...
No sezonas sākuma spēlē Vankūverā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-10 16:35, pirms 15 gadiem
Kā jau minēji, tad spēlēja nevis spēlē. Iepriekšējās divas sezonas pavadīja Minesotā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja