Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:167, Did:0, useCase: 3

Tortorellam palīdzēs Salivans un Kleinendorsts

Tortorellam palīdzēs Salivans un Kleinendorsts
Džons Tortorella
Foto: AP

Latvijas hokeja izlases pretiniece gaidāmajā pasaules čempionātā – ASV valstsvienība, paziņojusi galvenā trenera palīgus un apkalpojošo personālu, starp kuriem ir arī latvietis – Ainārs Treiguts.

Par galvenā trenera Džona Tortorellas palīgiem apstiprināti Maiks Salivans un Kurts Kleinendorsts.

Salivanam, kurš pērn Maskavā bija ASV izlases galvenais treneris, šis būs otrais pasaules čempionāts. Tāpat 40 gadus vecais speciālists bija galvenā trenera palīgs Turīnas Olimpiskajās spēlēs un šādu amatu šosezon ieņem arī NHL klubā Tampabejas “Lightning”.

Kleinendorstam šis būs pirmais turnīrs ASV valstvienības trenera amatā. Savulaik bijis NHL kluba Ņūdžersijas “Devils” treneris, pēdējos divus gadus 47 gadus vecais speciālists ir AHL vienības Lovelas “Devils” galvenais cilvēks aiz laukuma borta.

Par ASV izlases masieri arī šogad strādās latviešu speciālists – Ainārs Treiguts, kurš ikdienā ir nodarbināts NHL klubā Atlantas “Trashers”.

Plānots, ka ASV izlases sākotnējais sastāvs tiks nosaukts šonedēļ. Pirmā un vienīgā kopā sanākšana ieplānota no 24. – 30.aprīlim, Portlendā, kur 27.aprīlī tiks aizvadīta arī pārbaudes spēle ar Zviedriju.

Izmantotie resursi:
www.usahockey.com

  +3 [+] [-]

, 2008-04-08 20:35, pirms 17 gadiem
varbūt drīz Treiguts varēs aprūpēt citu latvieti Kuldu?

  +1 [+] [-]

, 2008-04-08 22:38, pirms 17 gadiem
Treiguts labi iekaartojies ASV un NHL

     [+] [-]

, 2008-04-08 23:20, pirms 17 gadiem
cerams mes jenkus samaseesim kartigi

     [+] [-]

, 2008-04-09 10:05, pirms 17 gadiem
vai sis treiguts ir taads latvietis kaa Knuble vai tiesaam pirms tam latvijaa bijis saistiits ar hokeju un bija zinaams ari pirms sii raksta?

     [+] [-]

, 2008-04-09 10:45, pirms 17 gadiem
henrijz rakstīja: vai sis treiguts ir taads latvietis kaa Knuble vai tiesaam pirms tam latvijaa bijis saistiits ar hokeju un bija zinaams ari pirms sii raksta?

Šis tik tiešām ir īsts latvietis, starp citu, Sporta Avīzē un citur presē kkad agrāk ir bijušas ar viņu intervijas , kur viņš stāsta par to, kā nokļuvis ASV utt. Viņš nav ne Knuble, ne Brīmanis, ne Zigomanis...