Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:167, Did:0, useCase: 3

Kotaliks: "Uzvarēja tas, kuram vairāk paveicās"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kotaliks: "Uzvarēja tas, kuram vairāk paveicās"
Čehijas izlase svin savu trešo vārtu guvumu mačā pret Krieviju
Foto: AFP

Pēc vakardienas zaudējuma pasaules čempionātā hokejā Krievijas izlasei ar rezultātu 4:5, savus komentārus sniedza abi Čehijas izlases vārtu guvēji - Kotaliks un Eliašs.

Abi Čehijas izlases uzbrucēji pec mača atzina, ka Čehijas izlase ir spēlējusi patiešām labi, bet Krievijas izlasei mazliet vairāk paveicās. Atgādināsim, ka Čehijas hokejisti tikai mača pagarinājumā atzina Krievijas izlases pārākumu - 4:5.

Patriks Eliašs, kurš šajā mačā guva trīs vārtus izteicās, ka Krievijas izlase šajā čempionātā būs ļoti spēcīgs pretinieks katram: "Nevienam neiesaku nenovērtēt Krieviju. Viņi demonstrēja lielisku hokeju, viņi izskatījās kā viena vienota komanda," izteicās Ņūdžersijas "Devils" komandas uzbrucējs.

Alešs Kotaliks, kurš guva Čehijas izlases otros vārtus šajā mačā, uzsvēra, ka Krievijas izlasei tikai mazliet vairāk paveicās, bet komandas kopumā spēlēja ļoti līdzīgi: "Tā bija ļoti smaga spēle. Liela nozīme bija tam, ka abām komandām jau izsenis ir kārtojami savi rēķini. Mēs esam apmierināti ar savu sniegumu. Nedomāju, ka šodien uzvarēja stiprākais, drīzāk uzvarēja tas, kuram vairāk paveicās," izteicās čehu uzbrucējs.

Piedalies spēlē „Labākā Latvijas hokeja izlase”

Prognozē sekmīgākos Latvijas izlases spēlētājus ikvienā mūsējo spēlē un laimē vērtīgas balvas. Lai piedalītos spēlē „Labākā Latvijas hokeja izlase”, spied šeit.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

  +1 [+] [-]

, 2008-05-05 11:51, pirms 16 gadiem
šis bija īsts gardēdiens hokeja mīļiem. skatījos un nenožēloju.
Jāatzīst biju par čehiem un diezgan fascinējoši, ka izlase, kas faktiski lielāko daļu spēles azsargājās un arī vairākumā zonā iegāja ar grūtībām metienu skaitā pārspēja krievus pārliecinoši

     [+] [-]

, 2008-05-05 11:57, pirms 16 gadiem
Žēl, ka Čehi zaudēja...
Pareizi, uzvarēa tas, kuram vairāk paveicās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-05-05 14:12, pirms 16 gadiem
Krievi bija daudz atraki un cehi ka parasti uzbruka pretuzbrukumos,metieni vienigais cehiem bija vairak bet krieviem bija bistamaki metieni.
kad speleja OT 4vs4 tad nu noteikti vareja redzet krievu parakumu atrumu zinja ,labi ka nenotika ka pagajusho gad kad cehi uz pretuzbrukumu iemeta kautgan krievi visu laiku uzbruka.

  -2 [+] [-]

, 2008-05-05 15:53, pirms 16 gadiem
man Čehi nekad īsti nav patikuši, deļ viņu neskatāmā aizsardzības hokeja...labi ka krievi vinnēja..

     [+] [-]

, 2008-05-05 21:02, pirms 16 gadiem
nu man liekas, ka tas bija ljoooooooooti skataams hokejs!!! abaam komandaam bija momenti, labas kombinacijas, aatrums... un nevaru teikt, ka Chehija tikai aizsargaaja, aizsardziiba vinjiem shogad diezgan shvaka, nerunaajot par vartsargu Hnilichku, kursh visu gadu tikai sasildinaa Ufas solinju... nichs pamatlaikaa bija taisniigs, bet nu uzvaru noveeleetu chehijiem...