Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Apskatnieks: "Nebrīnīšos, ja Merzļikins un Tarasovs spēles dalīs uz pusēm"

Andris Liepa
Andris Liepa

Apskatnieks: "Nebrīnīšos, ja Merzļikins un Tarasovs spēles dalīs uz pusēm"
Elvis Merzļikins. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

ASV medija "The Athletic" apskatnieks Ārons Porclains savā publikācijā par Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolumbusas "Blue Jackets" galvenajiem jautājumiem pirms sezonas izcēla arī neskaidrību vārtsarga pozīcijā.

"Blue Jackets" jau šonakt ar spēli pret Bufalo "Sabres" sāk astoņu pārbaudes maču ciklu. Klubs ir nonācis lielu pārmaiņu sākumā, jo šajā starpsezonā darbu sāka gan jauns ģenerālmenedžeris (Dons Vadels), gan galvenais treneris (Dīns Evasons).

Pagājušajā sezonā Merzļikins sašutumā par samazinātajām iespējām doties laukumā publiski pieprasīja sevis aizmainīšanu uz citu komandu. Vadels, stājoties jaunajā amatā, paziņoja, ka Merzļikina līgums šobrīd neesot aizmaināms. Savukārt Evasons izteicies, ka nav skatījies pagājušās sezonas spēļu video ierakstus, tādējādi dodot katram spēlētājam vienlīdzīgu iespēju nopelnīt vietu sastāvā.

Tas nozīmē, ka Merzļikinam šosezon vietu "Blue Jackets" būs jānopelna. Porclains uzskata, ka latvietim spēcīgu konkurenci cīņā par pirmā numura statusu sagādās Daniils Tarasovs.

"Visai skaidrs, ka vārtsargu līniju sastādīs Elvis Merzļikins un Daniils Tarasovs. Savukārt Džets Grīvss gaidīs savu iespēju, ja traumu likstas piemeklēs Merzļikinu vai Tarasovu kā tas ir noticis jau iepriekš. Evasons neesot skatījies spēļu video ierakstus, dodot visu pozīciju spēlētājiem iespēju sākt no nulles. Nebrīnītos, ja Merzļikins un Tarasovs spēles dalīs uz pusēm. Vismaz sezonas sākumā," norādīja Porclains.

"Blue Jackets" pagājušajā sezonā Metropolitēna divīzijā ieņēma pēdējo vietu, izcīnot vien 66 punktus. Jauno sezonu "Blue Jackets" hokejisti sāks naktī uz 11. oktobri, viesojoties pie Minesotas "Wild".

Izmantotie resursi:
https://www.nytimes.com/athletic/57...

     [+] [-]

, 16:03, pirms 25 minūtēm
Dalīties ar okupantu? Es domāju, ka Merzļikinam ir jāparāda mugurkauls un jāpieprasa maiņa. Citādi viņš būs krievijas uzbrukma līdzdalībnieks!