Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" aizsargs Kliftons par pretinieku kapteiņa savainošanu saņem divu spēļu diskvalifikāciju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sabres" aizsargs Kliftons par pretinieku kapteiņa savainošanu saņem divu spēļu diskvalifikāciju
Konors Kliftons. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Spēlētāju drošības departaments pieņēmis lēmumu uz divām spēlēm diskvalificēt Bufalo "Sabres" aizsargu Konoru Kliftonu, kurš ar neatļautu spēka paņēmienu savainoja Ņūdžersijas "Devils" kapteini Niko Hišīru.

Piektdien Bufalo "Sabres" savā laukumā divas reizes izlaida vadību un ar 4:5 piekāpās Ņūdžersijas "Devils". Pirmā perioda beigās spēle noslēdzās gan Konoram Kliftonam, gan Niko Hišīram. Laukuma saimnieku aizsargs saņēma noraidījumu līdz mača beigām, bet Hišīrs pēc trieciena pameta laukumu un izlaidis "Devils" nākamo spēli.

Spēlētāju drošības departaments lēmis Kliftonam par uzbrukumu galvas un kakla rajonā piespriest divu spēļu diskvalifikāciju. Šajā periodā viņš nedrīkst saņemt algu, un 34,7 tūkstoši dolāru tiks novirzīti Spēlētāju ārkārtas palīdzības fondam.

Kliftons astoņos mačos izcēlies ar vienu rezultatīvu piespēli, līdz cīņai pret "Devils" visās spēlēs uz ledus pavadot vismaz 15 minūtes.

"Sabres" vakar bez diskvalificētā Kliftona savā laukumā ar 4:0 pieveica Kolorado "Avalanche". Aizsargam būs jāizlaiž arī izbraukuma spēle pret Filadelfijas "Flyers".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/topic/play...

     [+] [-]

, 2023-10-30 22:12, pirms 11 mēnešiem
divas spēles? smieklīgs sods