Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ņūdžents-Hopkinss noslēdz līgumu ar "Oilers" par 41 miljonu dolāru

Rolands Eliņš

Ņūdžents-Hopkinss noslēdz līgumu ar "Oilers" par 41 miljonu dolāru
Konors Makdeivids un Raiens Ņūdžents-Hopkinss
Foto: The Canadian Press/Scanpix

NHL klubs Edmontonas "Oilers" izziņojis līguma noslēgšanu ar savu uzbrucēju Raienu Ņūdžentu-Hopkinsu.

Raiens Ņūdžents-Hopkinss jūlija beigās varēja kļūt par neierobežotu brīvo aģentu, taču abas puses panāca vienošanos par ilgtermiņa sadarbību. Noslēgts līgums uz astoņām sezonām par kopējo summu 41 miljons dolāru, kas viņam vidēji sezonā ienesīs 5.125 miljonus dolāru.

28 gadus vecais uzbrucējs iepriekšējā sezonā 52 regulārās sezonas spēlēs guva 35 punktus (16+19), bet četrās Stenlija kausa izcīņas spēlēs viņam 1+1. Ņūdžents-Hopkinss Edmontonā aizvadījis visu savu NHL karjeru un kopā 656 spēlēs guvis 478 punktus.

Kluba paziņojumā 2011. gadā ar pirmo numuru draftētais Ņūdžents-Hopkinss apgalvo, ka visu laiku vēlējies palikt Edmontonā un viņš bijis pārliecināts, ka izdosies panākt vienošanos pirms pienāks termiņš, kas ļautu viņam nonākt brīvā aģenta statusā.

Ņūdžents-Hopkinss komandas algu sarakstos nākamajā sezonā būs piektais labāk apmaksātākais spēlētājs. Edmontonai tagad ir noslēgti ilgtermiņa līgumi ar saviem vadošajiem spēlētājiem - Konors Makdeivids ir ar līgumu līdz 2026. gadam, bet Leonam Draizaitlam līgums ir līdz 2025. gadam.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/edmonton-o...