Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flyers" vadošajam centra uzbrucējam Kuturjē tomēr nevajadzēs operāciju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Flyers" vadošajam centra uzbrucējam Kuturjē tomēr nevajadzēs operāciju
Šons Kuturjē. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Filadelfijas "Flyers" trešdien paziņoja, ka komandas vadošajam centra uzbrucējam Šonam Kuturjē nebūs nepieciešama operācija. Taču tuvākajā laikā viņa atgriešanās ierindā nav paredzēta.

Pagājušajā sezonā Šons Kuturjē laukumā devās tikai 29 spēlēs, izceļoties ar 17 punktiem. Pēdējo maču viņš aizvadīja decembra vidū, bet divus mēnešus vēlāk 29 gadus vecajam centra uzbrucējam tika veikta muguras operācija.

Lai gan augusta beigās ārsti deva Kuturjē zaļo gaismu piedalīties Filadelfijas "Flyers" treniņnometnē, dažas dienas pirms tās sākuma tika paziņots, ka kanādietis laukumā nedosies un ka viņam ir ķermeņa augšdaļas savainojums.

Izskanēja minējumi, ka Kuturjē varētu nākties izlaist visu sezonu, bet nule "Flyers" paziņoja, ka nebūs nepieciešama operācija, lai tiktu galā ar savainojumu. Tomēr tuvākajās nedēļās centra uzbrucējs laukumā neatgriezīsies.

"Flyers" sezonu sāks 13. oktobrī ar spēli pret Ņūdžersijas "Devils". Filadelfija starpsezonā mainīja galveno treneri, parakstot līgumu ar Džonu Tortorelu. Taču prognozēs "Flyers" tiek uzskatīta par vienu no vājākajām komandām līgā un drīzāk cīnīsies par drafta pirmo numuru, nevis playoff pozīcijām.

Kuturjē 2017./18. gada sezonā saņēma Selkes trofeju kā NHL labākais uzbrucējs aizsardzībā. Gadu vēlāk viņš atkārtoja savu rezultativitātes rekordu, 80 spēlēs tiekot pie 76 punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nhl-traini...