Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bostonas "Bruins" no nometnes uz AHL aizsūta Tralmaku un vēl 12 hokejistus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bostonas "Bruins" no nometnes uz AHL aizsūta Tralmaku un vēl 12 hokejistus
Eduards Tralmaks. Foto: Providence Bruins

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Bostonas "Bruins" turpina gatavošanos jaunajai sezonai. No treniņnometnes atskaitīti vairāki spēlētāji, kuri pārcelsies uz fārmklubu, viņu vidū – arī latviešu uzbrucējs Eduards Tralmaks.

Bostonas "Bruins" sagatavošanās cikla laikā aizvadījusi divas pārbaudes spēles. 1:2 zaudējumam pret Filadelfijas "Flyers" sekoja uzvara savā laukumā pret Ņujorkas "Rangers" ar 3:2 pagarinājumā. Eduards Tralmaks nevienā no mačiem laukumā nedevās.

"Bruins" ģenerālmenedžeris Dons Svīnijs paziņojis par 13 spēlētāju nosūtīšanu uz Providensas "Bruins" treniņnometni, bet viens hokejists pievienosies savai junioru komandai.

25 gadus vecajam Tralmakam šī būs otrā pilnā sezona "Bruins" sistēmā. Pērn viņš Amerikas Hokeja līgā (AHL) 51 spēlē guva 14 vārtus un iekrāja 27 punktus. Pašā sezonas ievadā latviešu uzbrucējam nācās aizvadīt divus mačus ECHL, un viņš iekrāja septiņus punktus.

Tralmakam ir spēkā esošs AHL līgums uz nākamo sezonu.

Pavasarī uzbrucējs savainojuma dēļ nevarēja pievienoties Latvijas izlasei pirms pasaules čempionāta. Tralmaks pārstāvējis U18 un U20 izlases, bet valstsvienības rindās nevienā no lielajiem turnīriem nav spēlējis.

NHL treniņnometnes sāka deviņi latvieši, bet palikuši septiņi – Floridas "Panthers" atskaitīja šovasar draftēto uzbrucēju Sandi Vilmani, kurš devies uz junioriem. Nometnēs palikuši vārtsargi Elvis Merzļikins un Artūrs Šilovs, aizsargs Kristiāns Rubīns, kā arī uzbrucēji Teodors Bļugers, Rūdolfs Balcers, Zemgus Girgensons un Raivis Ansons.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bruins/news/bru...

  +1 [+] [-]

, 2022-09-29 09:24, pirms 2 gadiem
Liekas ka Eduardam nedos iespeju sevi paradit... varbut jasak domat par citu klubu

     [+] [-]

, 2022-09-29 11:02, pirms 2 gadiem
Tralmakam bija jāspēlē vienā no pārbaudes spēlēm, bet viņš satraumējās spēles rīta treniņā un ir ārā vismaz uz mēnesi.

     [+] [-]

, 2022-09-29 13:04, pirms 2 gadiem
Es arī dzirdēju ceļgala saišu plīsums! Čalim neveicās!

     [+] [-]

, 2022-09-29 17:14, pirms 2 gadiem
tā ir, visas vietas aizņem jeņķi, skandināvi, čehi, kanādieši, pat 1 vācietis ... (vismaz pagājušā sezonā tā bija)