Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensons ar vārtiem pabeidz "Sabres" atspēlēšanos pret Bļugera "Penguins"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Girgensons ar vārtiem pabeidz "Sabres" atspēlēšanos pret Bļugera "Penguins"
Zemgus Girgensons. Foto: Bufalo "Sabres"

Pirmos vārtus šajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) starpsezonā guvis Zemgus Girgensons, kura pārstāvētā Bufalo "Sabres" viesos atspēlēja divu vārtu deficītu un ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā pieveica cita latviešu uzbrucēja Teodora Bļugera Pitsburgas "Penguins".

Girgensons spēlēja "Sabres" otrajā uzbrucēju virknējumā, uz ledus pavadot 13:44 minūtes (no kurām 2:44 mazākumā) un bez gūtajiem vārtiem izceļoties arī ar diviem metieniem, diviem spēka paņēmieniem, vienu bloķētu metienu un lietderības koeficientu +2.

VIDEO: Girgensons iemet cīņā pret Bļugera "Penguins"

Savukārt Bļugers šovakar tika pieteikts "Penguins" ceturtajā maiņā, nospēlējot 13:59 minūtes (5:21 no tām mazākumā), uzvarot 53% iemetienu, izdarot trīs spēka paņēmienus, trīs reizes atņemot ripu pretiniekam un veicot divus metienus pa vārtiem.

Rezultāts tika atklāts tikai otrā perioda vidusdaļā, kad "Sabres" vārtsargu Linusu Ulbarku 59 sekunžu laikā pārspēja Patriks Hornkvists un Braiens Rasts (2:0). Tiesa ilgi nebija jāgaida līdz viesu atbildei, Marko Skandellam pietuvinot "Sabres" līdz 1:2. Neizšķirtu Bufalo vienība panāca trešās trešdaļas 12. minūtē, kad ar lielisku piespēli Girgensonu vienatnē ar vārtsargu Metu Mareju izvirzīja Džons Gilmors. Girgensons komandas biedru nepievīla un ar veiklu māņkustību apmānīja Mareju, panākot 2:2.

Pagarinājumā vārti gūti netika, savukārt pēcspēles bullīšu sestajā kārtā uzvaru "Sabres" vienībai atnesa Keisijs Mitelštads.

Tikmēr ļoti rets gadījums noticis citā pārbaudes spēlē, kur ar hat-trick izcēlušies uzreiz divi hokejisti. Šāds panākums izdevās gan Džeikam Debraskam, gan Dāvidam Pastrņākam, kuri kaldināja Bostonas "Bruins" graujošu uzvaru 8:2 pār Čikāgas "Blackhawks".

NHL pārbaudes spēles, 28. septembris

SpēleRez.
Blue Jackets – Devils4:1
Hurricanes – Predators1:2 P
Red Wings – Maple Leafs3:4 PM
Blues – Capitals4:3
Golden Knights – Kings2:3
Bruins – Blackhawks8:2
PenguinsSabres2:3 PM

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/en

     [+] [-]

, 2019-09-29 03:24, pirms 5 gadiem
Kur tad pazuda vārds sakāve? Rezultāts tak 3-2.
Slēpts komentārs: W W E

  +2 [+] [-]

, 2019-09-29 09:53, pirms 5 gadiem
Interesanti, ka Pitsburgai laukumā faktiski bija labākais sastāvs (Krosbijs pēc pirmās trešdaļas, gan vairs neizgāja laukuma) Tikmēr Sabres vairāki līderi atpūtās. Pie pirmajiem vārtiem Zemgus patraucēja redzamību Marejam. Jāsaka, ka abi mūsējie bija ļoti aktīvi un komentētāji vairākas reizes slavēja Bļugeru par spēli aizsardzībā, pārī ar Hornkvistu viņš ļoti labi nospēlēja mazākumā 3 pret 5 tostarp uzvarēja vairākos svarīgos iemetienos, vienādos sastāvos viņa trijnieks ar agresīvu presingu pretinieku zonā vairākas reizes pārtvēra ripas un bīstami uzbruka. Bija arī viens labs moments Tedim, kad no zonas vidus bija jamet iekša, bet Sabres vārtsargs izvilka. Zemgum arī laba spēle mazākumā divreiz neļāva izpausties Malkinam un uz pārējo 3.-4. maiņas spēlētāju fona viņi ar Larsonu izskatijās vislabāk.

     [+] [-]

, 2019-09-29 10:07, pirms 5 gadiem
Edgars rakstīja: Interesanti, ka Pitsburgai laukumā faktiski bija labākais sastāvs (Krosbijs pēc pirmās trešdaļas, gan vairs neizgāja laukuma) Tikmēr Sabres vairāki līderi atpūtās. Pie pirmajiem vārtiem Zemgus patraucēja redzamību Marejam. Jāsaka, ka abi mūsējie bija ļoti aktīvi un komentētāji vairākas reizes slavēja Bļugeru par spēli aizsardzībā, pārī ar Hornkvistu viņš ļoti labi nospēlēja mazākumā 3 pret 5 tostarp uzvarēja vairākos svarīgos iemetienos, vienādos sastāvos viņa trijnieks ar agresīvu presingu pretinieku zonā vairākas reizes pārtvēra ripas un bīstami uzbruka. Bija arī viens labs moments Tedim, kad no zonas vidus bija jamet iekša, bet Sabres vārtsargs izvilka. Zemgum arī laba spēle mazākumā divreiz neļāva izpausties Malkinam un uz pārējo 3.-4. maiņas spēlētāju fona viņi ar Larsonu izskatijās vislabāk.
Krosbijs dabūja ar ripu pa kāju(neaizsargātā vietā) pēc "pisaka" no zilās pirmajā periodā...

  +1 [+] [-]

, 2019-09-29 11:59, pirms 5 gadiem
Girgensons zin savu skill!
Slēpts komentārs: Maikl30

  +8 [+] [-]

, 2019-09-29 12:32, pirms 5 gadiem
Maikl30 rakstīja: Tas ka bija visi lideri,neko nenzoime, visi apzinas sis speles vertibu,respektivi ti nav nekadas vertibas!
Ja pārbaudes spēlēm nebūtu nekādas vērtības, tad tās netiktu rīkotas.

Par spēli runājot, Girgensons un Bļugers ļoti labi nospēlēja, un Zemgus gols - vnk konča.
Ir labi, ka viņš atgādināja treneriem, ka spēj gūt individuāli meistarīgus golus, ne tikai kapāties forčekā un mazākumā.

  +2 [+] [-]

, 2019-09-29 13:35, pirms 5 gadiem
Arī paskatījos spēli. Mūsējie labi izskatījās - aktīvi un redzami. Tedijs mazākumos riktīgi kapā, overtaimā 3 pret 5 noturējās. Jā,Zemgus gols lielisks. Mūsu Dinamkā tādas dāvanas neviens nespēj izmantot...😂
Patīkami,ka mūsējos slavē kā vērtīgus spēlētājus. Apbrīnojami,ka uz pārbaudes spēlēm vidēji nāk ap 10-15K skatītāju...

  +4 [+] [-]

, 2019-09-29 13:37, pirms 5 gadiem
Argonauts rakstīja: Ja pārbaudes spēlēm nebūtu nekādas vērtības, tad tās netiktu rīkotas.
Sportiskā vērtība šādām pārbaudes spēlēm Ziemeļamerikā ir daudz, daudz mazāka nekā Eiropā.
Komandu sastāvi vismaz par 80-90% jau ir zināmi pirms pirmā treniņnometnes sastāva, par uzvarām katrā spēlē arī neviens nesitas.

Faktiski tās spēles tiek rīkotas, lai aizstātu treniņus (ZAmerikas hokejā tā ir normāla prakse, spēļu formu uzņemt nevis caur baigajiem sboriem, bet jau spēļu formātā) + noreklamētu komandas un to jaunos spēlētājus.