Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Makdeivida pirmie vārti desmit maču laikā atnes ''Oilers'' uzvaru papildlaikā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Makdeivida pirmie vārti desmit maču laikā atnes ''Oilers'' uzvaru papildlaikā
Konors Makdeivids. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Naktī uz ceturtdienu Nacionālajā hokeja līgā uzvarēja Edmontonas ''Oilers'', kas papildlaikā ar 3:2 pārspēja Sentluisas ''Blues''. Uzvarētāju rindās visos gūtajos vārtos piedalījās kapteinis Konors Makdeivids, kuram vārti un divas rezultatīvās piespēles.

Vienā no divām šīs nakts Nacionālās hokeja līgas spēlēm uzvarēja Edmontonas ''Oilers'', kas pagarinājumā ar 3:2 pārspēja Sentluisas ''Blues''. Klubs izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas un turpināja pretinieces neveiksmju sēriju - ''Blues'' tagad zaudējusi trijos mačos pēc kārtas.

Pirmos vārtus kopš 7. februāra guva Konors Makdeivids. Viņš 26 sekundes līdz papildlaika beigām atnesa ''Oilers'' uzvaru. Kopumā Makdeivids piedalījās visos ''Oilers'' vārtu guvumos, maču pabeidzot arī ar divām rezultatīvajām piespēlēm. Vismaz ar punktu ''Oilers'' kapteinis laukumu pametis jau devītajā spēlē pēc kārtas, kuru laikā iekrāti 23 punkti (vieni vārti, 22 piespēles).

Lai uzvarētu, ''Oilers'' bija jāatspēlējas, jo ''Blues'' pirmajās piecās minūtēs guva abus savus vārtus. Ar diviem vārtiem izlīdzinājumu panāca Zeks Heimens, kuram šajā sezonā jau gūti 40 vārti .''Oilers'' vārtos Stjuarts Skiners atvairīja 32 no pretinieku izdarītajiem 34 metieniem.