Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Sabres'' bez Girgensona turpina zaudēt, ''Panthers'' apstādina Tampabeju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Sabres'' bez Girgensona turpina zaudēt, ''Panthers'' apstādina Tampabeju
Foto: Florida Panthers

Naktī uz ceturtdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) kārtējo zaudējumu piedzīvoja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo ''Sabres'', kas ar 1:4 piekāpās Bostonas ''Bruins''. Uzvarēja Floridas ''Panthers'', kas ar 3:2 pieveica Tampabejas ''Lightning''.

• Joprojām spēlējot bez Zemgus Girgensona, ceturto zaudējumu pēdējās piecās spēlēs piedzīvoja Bufalo ‘’Sabres’’, kas ar 1:4 piekāpās vienai no konferences līderēm Bostonas ‘’Bruins’’.

• Bostona līdz ar uzvaru pārtrauca ieilgušo zaudējumu sēriju, kuras laikā tika piedzīvotas četras neveiksmes pēc kārtas.

• Girgensons traumas dēļ nav spēlējis kopš novembra beigām. Ķermeņa lejasdaļas savainojumā viņš iedzīvojās novembrī spēlē pret Pitsburgas ‘’Penguins’’.

• Drīzumā viņš varētu pamest savainoto spēlētāju sarakstu, bet pirms spēles pret ‘’Bruins’’ galvenais treneris atklāja, ka latviešu uzbrucēja atgriešanās sastāvā gaidāma tuvākajā laikā.

• Trīs no četriem vārtiem Bostona iemeta vairākumā, bet 4:0 tā panāca līdz otrā perioda vidum. Divus vārtus iemeta Čārlijs Koils, kuram jau 12 precīzi metieni šajā sezonā.

• Bufalo nākamo spēli aizvadīs 31. decembrī, kad pusnaktī uzņems Kolumbusas ‘’Blue Jackets’’.

• Bez Uvja Balinska, kurš nosūtīts uz AHL, uzvarēja Floridas ‘’Panthers’’, kas izbraukumā ar 3:2 apspēlēja Tampabejas ‘’Lightning’’.

• Florida izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas, kā arī trešo pēdējo piecu spēļu laikā. Ar 42 punktiem tā šobrīd ir trešajā vietā Austrumos.

• Uzvaras vārtus, spēlējot mazākumā, trešā perioda ceturtajā minūtē iemeta Sems Reinharts, kurš spēli pabeidza ar diviem gūtiem vārtiem. Aleksandram Barkovam piespēles visos trijos gūtajos vārtos.

• 300. vārtus ‘’Lightning’’ sastāvā iemeta Ņikita Kučerovs, taču tas neglāba ‘’Ligtning’’ no zaudējuma un iespējas turpināt uzvaru sēriju.

NHL spēles 28. decembrī

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Devils - Blue Jackets4:3 PRangers - Capitals5:1
Lightning - Panthers2:3Maple Leafs - Senators2:4
Sabres - Bruins1:4Islanders - Penguins0:7
Wild - Red Wings3:2Predators - Hurricanes2:5
Blues - Stars2:1Coyotes - Avalanche5:4 P
Blackhawks - Jets2:1 PFlames - Kraken1:2
Ducks - Golden Knights5:2Kings - Sharks5:1