Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Makdeividam divi vārti un piespēle, "Oilers" sausā uzvara

Makdeividam divi vārti un piespēle, "Oilers" sausā uzvara
Konors Makdeivids
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī norisinājās piecas pārbaudes spēles Nacionālajā hokeja līgā (NHL), no kurām divās savā starpā tikās Kanādas komandas, bet mačā starp Kanādas „Oilers” un ASV „Hurricanes” uzvaru ar 4:0 izcīnīja „Oilers”, divi vārti un piespēle Konoram Makdeividam.

Ņūdžersijas „Devils” pateicoties četriem pirmajā periodā gūtajiem vārtiem pārspēja Vašingtonas „Capitals” ar 4:1. Šī gada pirmā drafta numurs šveicietis Niko Hišers atzīmējās ar gūtajiem vārtiem un divām piespēlēm, atklājot rezultātu jau trešajā minūtē. Precīzie metieni arī Vila Batčera, Džimija Hajesa un Drjū Staforda kontā, bet vienīgos vārtus „Capitals” labā guva Tailers Graovačs.

Divu Kanādas komandu cīņā Otavas „Senators” piekāpās Vinipegas „Jets” ar 3:5. Bobijs Raiens atklāja rezultātu jau trešajā minūtē un izvirzīja senatorus vadībā, bet pirms pēdējā pārtraukuma rezultāts bija 3:2 Otavas vienības labā. Noslēdzošajā periodā „Jets” guva trīs bezatbildes vārtus – vienu reizi atzīmējās Marko Dano, divas – Braeins Litls, līdz ar ko Vinipega svinēja uzvaru.

Citā spēlē tikās vēl divas komandas no Kanādas – Monreālas „Canadiens” un Toronto „Maple leafs”. Pēc pirmās trešdaļas rezultāts bija 2:0 kanādiešu labā, bet tad kļavu lapas iemeta četrus vārtus pēc kārtas, svinot uzvaru. „Maple leafs” rindās vārti un divas piespēles Andreasa Johansona kontā, kurš iepriekšējo sezonu aizvadīja Toronto farmklubā Amerikas Hokeja līgā (AHL).

Mačā starp Karolinas „Hurricanes” un Edmontonas „Oilers” arī tika iemesti četri vārti pēc kārtas – no kuriem divi ir Konnora Makdeivida kontā. Jaunā uzbrucēja kontā arī viena piespēle, bet „Oilers” pārliecinoša uzvara ar 4:0.

Zemgus Girgensona Baffalo „Sabres” piekāpās Pitsburgas „Penguins” ar 4:5. Vairāk par spēli varat uzzināt šajā rakstā.

NHL pirmssezonas spēles, 28. septembris

SpēleRezultāts
Canadiens – Maple Leafs2:4
Penguins – Sabres5:4
Capitals – Devils1:4
Jets – Senators5:3
Hurricanes – Oilers0:4

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

  +2 [+] [-]

, 2017-09-28 08:20, pirms 7 gadiem
"Kanādas "Oilers" un ASV "Hurricanes"" Pirmo reizi redzu tādu formulējumu NHL komandām. Laikam atkal kāds jaunais sporta ūberspeciālists, kurš tālāk par savu khl nav redzējis un pa spundi barots.

     [+] [-]

, 2017-09-28 08:43, pirms 7 gadiem
Kostjik saņemies, savādāk līdz darbam piemīzīšu bikses no smiekliem
Citā spēlē tikās vēl divas komandas no Kanādas – Monreālas „Canadiens” un Toronto „Maple leafs”. Pēc pirmās trešdaļas rezultāts bija 2:0 kanādiešu labā, bet tad kļavu lapas iemeta četrus vārtus pēc kārtas, svinot uzvaru