Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensonam rezultatīva piespēle un +2 zaudējumā Pitsburgai

Rolands Eliņš

Girgensonam rezultatīva piespēle un +2 zaudējumā Pitsburgai
Zemgus Girgensons
Foto: USA Today Sports/Scanpix

NHL pirmssezonas priekšpēdējo pārbaudes spēli aizvadījusi Bufalo „Sabres”, kas ar 4:5 piekāpās čempionei Pitsburgas „Penguins”. Zemgus Girgensons izcēlās ar rezultatīvu piespēli, kas viņam ir pirmais punkts pārbaudes mačos.

Zemgus Girgensons spēli aizvadīja nomināli pirmajā maiņā ar Raienu O`Railiju un Kailu Okposo, laukumā pavadot 17:10 minūtes, turklāt pusotru minūti spēlējot vairākumā. Girgensons izdarīja rezultatīvu piespēli komandas pirmo vārtu guvumā, kā arī izpelnījās pozitīvu lietderības koeficientu plus divi. Girgensona rēķinā arī divi metieni pa vārtiem un trīs spēka paņēmieni.

Latviešu uzbrucējs rezultativitātes punktu nopelnīja jau sestajā minūtē, kad savāca ripu vidus zonā un uzsāka ātro uzbrukumu. Mirkli pēc ieslidošanas pretinieku zonā viņš ar diagonālu piespēli uz aizmuguri atrada aizsargu Viktoru Antipinu, kurš šīs piespēles rezultātā palika viens pret „Penguins” vārtsargu Anti Niemi un trāpīja viņam starp kājsargiem, tobrīd panākot 1:1.

Mača turpinājumā „Sabres” tā arī neizdevās iegūt vadību ne uz mirkli. Otrajā periodā „Penguins”, kuras treniņnometnē vairs nav uz AHL nosūtītā Teodora Bļugera, ar Sidnija Krosbija vārtu guvumu panāca 2:1 un pēc tam arī 3:2, bet trešā perioda ievadā Fils Kesels un Jevgeņijs Malkins nokārtoja pārliecinošo 5:2.

Spēles pēdējā minūtē Bufalo prata gūt divus vārtus, izceļoties bijušajam „Devils” uzbrucējam Jākobam Jozefsonam un Evanderam Keinam, taču atspēlēties pilnībā neizdevās un tika ciests zaudējums 4:5.

„Sabres” šajā mačā gan izdarīja krietni vairāk metienu nekā pretinieki (42:27), bet ne reizi nerealizēja vairākumu, kamēr Pitsburgas hokejisti to paveica divreiz. Ar diviem punktiem „Sabres” sastāvā rezultatīvākais bija O`Railijs.

„Sabres” šis bija ceturtais zaudējums piecās pārbaudes spēlēs, taču vienīgā uzvara iepriekš gūta tieši pār „Penguins”. Bufalo vēl palikusi vairs tikai viena pārbaudes spēle pirms jaunās sezonas sākuma – parīt savā laukumā „Sabres” iemēģinās spēkus pret Ņujorkas „Islanders”.


Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +7 [+] [-]

, 2017-09-28 07:17, pirms 7 gadiem
Sakums labs,zaudet un +2 lietderiba Pieradas tas,ka zemgus ir loti lietderigs

  +2 [+] [-]

, 2017-09-28 07:50, pirms 7 gadiem
Labs mačs Zemgusam .

  -4 [+] [-]

, 2017-09-28 09:10, pirms 7 gadiem
Zirgs tak teica, ka var čekerot vēl labāk.

  -3 [+] [-]

, 2017-09-28 09:28, pirms 7 gadiem
Auzas vairāk jāēd !!!

  +1 [+] [-]

, 2017-09-28 11:37, pirms 7 gadiem
Pagaidām izskatās ļoti labi. Jānovēl tikai stabilitāte sezonas gaitā.(uz ko skatos diez gan piesardzīgi)