Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Coyotes" saņem bargu sodu, pazaudējot divas drafta izvēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Coyotes" saņem bargu sodu, pazaudējot divas drafta izvēles
Teilors Hols. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga bargi sodījusi Arizonas "Coyotes" par vēl nedraftētu spēlētāju fizisku testu rīkošanu. Vienībai atņemta šī gada drafta otrās kārtas izvēle, bet 2021. gadā nācies atvadīties no drafta pirmās kārtas.

Katru gadu pirms drafta tiek rīkoti fiziskie testi, kuros piedalās lielākā daļa favorītu, un viņi izpilda vienādu pārbaudījumu sēriju. Visām komandām tiek dota vienāda iespēja vērtot spēlētājus. Spēlētāju pārbaudīšana ārpus šiem testiem ir aizliegta, bet Arizonas "Coyotes" pārkāpa noteikumus.

NHL komisārs Gerijs Betmens varēja "Coyotes" piespriest naudas sodu, sākot no 250 tūkstošiem dolāru. Tomēr viņš izvēlējies klubam atņemt divas drafta izvēles. Nevienam no darbiniekiem atsevišķi sods nav uzlikts.

Tādējādi šogad "Coyotes" nebūs nevienas izvēles pirmajās trīs kārtās. Pirmās kārtas izvēle sezonas laikā tika aizmainīta uz Ņūdžersijas "Devils", lai iegūtu uzbrucēju Teiloru Holu, kurš kļūs par brīvo aģentu. Otro kārtu atņēmusi NHL, bet trešās kārtas izvēle tika aizmainīta pirms vairāk nekā gada pret Karlu Soderberju.

"Coyotes" ģenerālmenedžeris izmeklēšanas laikā bija Džons Čaika, bet neilgi pirms sezonas atsākšanās viņš skandalozi pameta amatu. Vietas izpildītājs ir Stīvs Salivans, bet "Coyotes" meklē jaunu ģenerālmenedžeri.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/arizona-coyotes-...

     [+] [-]

, 2020-08-27 14:36, pirms 4 gadiem
Vismaz kaut kādi likumi vēl Amerikā saglabājušies