Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bedārda jaunais maiņas biedrs? "Blackhawks" no Bostonas iemaina Holu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bedārda jaunais maiņas biedrs? "Blackhawks" no Bostonas iemaina Holu
Teilors Hols. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Čikāgas "Blackhawks" maiņas darījumā no regulārās sezonas uzvarētājas Bostonas "Bruins" ieguvis uzbrucēju Teiloru Holu.

Čikāgas "Blackhawks" ieguvusi Teiloru Holu un tiesības uz uzbrucēju Niku Folinjo, kurš 1. jūlijā kļūs par neierobežoti brīvo aģentu, kamēr Bostonas "Bruins" saņēmusi tiesības uz Īenu Mičelu (karjerā 82 spēles NHL) un Aleku Regulu (karjerā 22 spēles NHL), kuri abi kļūs par ierobežoti brīvajiem aģentiem.

31 gadu vecais Hols aizvadītajā sezonā 61 spēlē atzīmējās ar 16 vārtiem un 36 punktiem. Karjeras griezumā viņš septiņas reizes sasniedzis 20 vārtu atzīmi. Hols 2017./18. gadā tika atzīts par sezonas MVP, iekrājot 93 punktus, kas bija par 41 vairāk nekā tuvākajam komandas biedram Ņūdžersijas "Devils" rindās.

Hola aizmainīšana ļāvusi "Bruins" izbrīvēt vietu zem algu griestiem. Uzbrucējs sezonā pelna sešus miljonus dolāru, un viņa līgums noslēgsies 2025. gada vasarā.

Savukārt "Blackhawks" ieguvusi uzbrucēju, kurš varētu spēlēt vienā maiņā ar centru Konoru Bedārdu. Naktī no trešdienas uz ceturtdienu notiks NHL drafts, un Bedārds ir neapšaubāms pirmais numurs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...