Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Aņisimovs paliek "Blue Jackets", Zubrus tuvu jaunam līgumam ar "Devils"

Aņisimovs paliek "Blue Jackets", Zubrus tuvu jaunam līgumam ar "Devils"
Artjoms Aņisimovs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezona tikko ir noslēgusies, bet klubi, kuriem cīņa par Stenlija kausu beidzās jau laicīgi, turpina gatavoties nākamajai sezonai.

Kolumbusas "Blue Jackets" noslēguši jaunu trīs gadu līgumu ar Krievijas uzbrucēju Artjomu Aņisimovu. Aizvadītajā sezonā 25 gadus vecais uzbrucējs spēlēja Kolumbusas rindās, bet pirms tam četras sezonas (vienā no tām aizvadot gan tikai vienu spēli) cīnījās Ņujorkas "Rangers" sastāvā. Kopā 279 karjeras NHL spēlēs Aņisimovs guvis 126 (57+69) punktus un nopelnījis 98 soda minūtes.

Sentluisas "Blues" parakstījuši jaunus kontraktus ar aizsargu Kevinu Šatenkirku un uzbrucēju Patriku Berglundu. Ar 24 gadus veco aizsargu vienošanās panākta uz četriem gadiem. Aizvadītajā sezonā pēdējos divus ar pusi gadus "Blues" rindās pavadījušais Šatenkirks guva 23 (5+18) punktus 48 spēlēs.

25 gadus vecais Berglunds, kurš visu NHL karjeru ir spēlējis "Blues", turpinās savu karjeru Sentluisā vēl vienu gadu. Piecu sezonu laikā zviedrs Berglunds aizvadījis 358 mačus un guvis 188 (92+96) punktus.

Gaidāms, ka NHL klubi pastiprinās sastāvu arī ar veterāniem. Krievijas vārtsargs Jevģēnijs Nabokovs ir sarunu procesā par palikšanu Ņujorkas "Islanders", kur 37 gadus vecais vārtuvīrs pavadījis pēdējās divas sezonas. Tikmēr Lietuvas uzbrucējs Daiņus Zubrus ir tuvu jauna līguma parakstīšanai ar Ņūdžersijas "Devils". Velni grasoties piedāvāt 35 gadus vecajam lietuvietim trīs gadu līgumu par 9 miljoniem dolāru.

Izmantotie avoti:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2013-06-27 09:01, pirms 11 gadiem
Anisimovs neslikti tris gadu ligums pa ~10milj.

     [+] [-]

, 2013-06-27 10:02, pirms 11 gadiem
kasha rakstīja: Anisimovs neslikti tris gadu ligums pa ~10milj.
Vispār Blue Jackets ir baigi nospīdējis, Aņisimovs ir ļoti vispusējs hokejists - pietiekoši rezultatīvs un drošs aizsardzībā. Parasti klubi šķiras no 4-5M par tādu produktivitāti. Pie kam līguma summa ir sadalīta pa sezonām augošā secībā: 1. gadā Aņisimovs saņems tikai 2.75, bet pēdējā (kurā spēlētāju ir vieglāk aizmainīt) 4M. Artjomam nepaveicās ar līguma gadu, pagāšgad bija trauma un saīsināta sezona.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-27 10:16, pirms 11 gadiem
Vēl interesanti, ka Brizgalovs ir uzrakstījis atklātu atvadu vēstuli pametot Filadelfiju. Vēstulē viņš pasakās gandrīz vai katram Filadelfijas iedzīvotājam izņamot Lavioleti

Lightning cenšoties pārdot Melonu. Lai viņiem veicas!

Dienas pārsteigums: Jāgrs nākamsezon nespēlēs Bostonā.

Brīvo aģentu tirgū būšot vesela veterānu brigāde no Karolīnas, tostarp Korvo, M.A.Beržerons, Larouzs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-27 10:59, pirms 11 gadiem
Jaromir_jagr68 rakstīja: Kads nav dzirdejis kas ar somu veteranu Selanne notiks?? Beigs karjeru vai tomer vel uzkapas gadu?
Nav vel izlemis tapat ka Alfijs. Domaju Alfredsons vel vienu sezonu speles, bet par Selanne domaju vairak ne neka jaa.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-27 11:14, pirms 11 gadiem
kasha rakstīja: Nav vel izlemis tapat ka Alfijs. Domaju Alfredsons vel vienu sezonu speles, bet par Selanne domaju vairak ne neka jaa.
Katrā gadījumā OS viņš laikam vēl uzspēlēs. Somi publicēja sarakstu ar spēlētājiem, kas piedalīšoties pirmsOS treniņnometnē. Tiesa gan lapa bija somu valodā un es neesmu 100% pārliecināts, vai sarakstā minētie spēlētāji ir apstiprinājuši savu dalību, vai arī tie ir tikai tie, kuri tiek aicināti. Varjaubūt, ka viņiem ir līdzīgi kā mums ar Ozoliņu, kurš tiek aicināts uz katru izlases turnīru, bet parasti atsaka.

Alfijs nedēļas sākumā solījās izlemt līdz rītdienai.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-27 11:18, pirms 11 gadiem
Jaromir_jagr68 rakstīja: Piekritu, Jagra nepalikshana Bostona ir liels parsteigums, vinjam stati bija vieni no labakajiem komanda. Un kopuma ceru ka tomer vinsh paliks vel vismaz 1 sezonu NHL.
Tu nesaprati manu sarkasmu. Jāgrs, kopš atgriešanās no KHL, NHL 2 sezonās ir uzspēlējis 3 komandās, vienmēr ir slēdzis viena gada līgumu un nekad nav piekāpies algas izmērā. Ņemot to vērā, Bostonai bija jāizvēlas, vai atlaist 2-3 savus čekerus, lai atbrīvotu tos 3-4M, kurus noteikti gribēs Jāgrs. Viegla izvēle ņemot vērā Jāgra vecumu.

  +2 [+] [-]

, 2013-06-27 12:04, pirms 11 gadiem
Vienīgais, kas varētu glābt Rīgas Dinamo no tukšām tribīnēm ir ZUBRUS
Vnk tad piebraukt pilns lietuviešu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-27 13:29, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Vēl interesanti, ka Brizgalovs ir uzrakstījis atklātu atvadu vēstuli pametot Filadelfiju. Vēstulē viņš pasakās gandrīz vai katram Filadelfijas iedzīvotājam izņamot Lavioleti

Lightning cenšoties pārdot Melonu. Lai viņiem veicas!

Dienas pārsteigums: Jāgrs nākamsezon nespēlēs Bostonā.

Brīvo aģentu tirgū būšot vesela veterānu brigāde no Karolīnas, tostarp Korvo, M.A.Beržerons, Larouzs.
Vēl interesanti ir tas, ka Šero vēl joprojam nav vienojies ar Letangu. Šajā sakarībā tiek runāts par iespējamu maiņas darījumu ar Toronto.

     [+] [-]

, 2013-06-27 13:36, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Katrā gadījumā OS viņš laikam vēl uzspēlēs. Somi publicēja sarakstu ar spēlētājiem, kas piedalīšoties pirmsOS treniņnometnē. Tiesa gan lapa bija somu valodā un es neesmu 100% pārliecināts, vai sarakstā minētie spēlētāji ir apstiprinājuši savu dalību, vai arī tie ir tikai tie, kuri tiek aicināti. Varjaubūt, ka viņiem ir līdzīgi kā mums ar Ozoliņu, kurš tiek aicināts uz katru izlases turnīru, bet parasti atsaka.

Alfijs nedēļas sākumā solījās izlemt līdz rītdienai.
Ja domā spēlēt (par ko maz šaubos), tad gatavošanās nolūkos arī NHL sezona ir stipri iespējama.

     [+] [-]

, 2013-06-27 13:37, pirms 11 gadiem
Leflērs rakstīja: ... tiek runāts par iespējamu maiņas darījumu ar Toronto.
Ir runas pret ko?

     [+] [-]

, 2013-06-27 13:41, pirms 11 gadiem
M9 rakstīja: Ir runas pret ko?
Pret kaut ko lētu. Viens vai divi prospekti un 1 raunda drafta izvēle.

     [+] [-]

, 2013-06-27 13:53, pirms 11 gadiem
Leflērs rakstīja: Vēl interesanti ir tas, ka Šero vēl joprojam nav vienojies ar Letangu. Šajā sakarībā tiek runāts par iespējamu maiņas darījumu ar Toronto.
Es ļoti ceru, ka tas nenotiks. Tāda maiņa jau pagabalu ož pēc jaunā sākuma beigām. Es Tev jau vienreiz rakstīju ko es domāju par Letangu, kad mēs apspriedām NHL individuālās balvas. Spēlējot vairākumā ar Krosbiju un Malkinu, labu statistiku savākt ir relatīvi vienkārši.

Reālistiski, ko šāda maiņa nozīmētu Leafs: Tikko kā atguvuši pret Keselu iemainītās drafta tiesības, Leafs atdos vēl vismaz vienu drafta izvēli un vismaz vienu top prospektu. Letangs, spēlējot Pens, ir uzdzinis tādus status, ka jaunais līgums mierīgi varētu sasniegt 6M. Tātad Kesela un Lupula centrs paliktu Bozaks, jo nekam labākam naudas nepietiktu, jo 15M, vai 1/4 no algu griestiem, tiktu atdoti par 3 uzbrūkošajiem aizsargiem (Fenufs, Lailzs, Letangs).

     [+] [-]

, 2013-06-27 18:24, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Dienas pārsteigums: Jāgrs nākamsezon nespēlēs Bostonā.
Tas nav pārsteigums, Bruins ir lielas problēmas ar cap space nākošajai sezonai. Arī ar Ferensu līgums netiks pagarināts. Visus līdzekļus droši vien izmantos lai noturētu Hortonu. Vai tikai arī Raskam drīz nevajadzēs jaunu kontraktu.

     [+] [-]

, 2013-06-27 18:26, pirms 11 gadiem
Tampa tikko paziņoja ka izpērk Lekavaljē superlīgumu...

  +1 [+] [-]

, 2013-06-28 10:52, pirms 11 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Tas nav pārsteigums, Bruins ir lielas problēmas ar cap space nākošajai sezonai. Arī ar Ferensu līgums netiks pagarināts. Visus līdzekļus droši vien izmantos lai noturētu Hortonu. Vai tikai arī Raskam drīz nevajadzēs jaunu kontraktu.
Vai visiem sportacentrā ir problēmas uztvert sarkasmu? Protams, ka tas nav pārsteigums. Jāgrs pēdējā laikā maina komandas biežāk nekā skujas.