Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Maršāns, Makdeivids un Nelsons – NHL nedēļas zvaigznes

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Maršāns, Makdeivids un Nelsons – NHL nedēļas zvaigznes
Breds Maršāns. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā hokeja līga nosaukusi pagājušās nedēļas trīs zvaigznes. Atzinība tikusi uzbrucējiem – Bredam Maršānam, Konoram Makdeividam un Brokam Nelsonam.

Par pirmo zvaigzni atzīts Bostonas "Bruins" pirmās maiņas uzbrucējs Breds Maršāns, kurš palīdzēja komandai izcīnīt trīs uzvaras pēc kārtas, izceļoties ar trim vārtiem un septiņiem punktiem. Duelī pret Ņūdžersijas "Devils" kreisās malas uzbrucējs izcēlās ar trim piespēlēm, bet divas dienas vēlāk pret Bufalo "Sabres" Maršāns guva divus no komandas trim vārtiem.

Otrās zvaigznes tituls ticis Edmontonas "Oilers" kapteinim Konoram Makdeividam. Komandai uzvarot trijos no četriem mačiem un paceļoties uz Rietumu konferences līderpozīciju, viņš guva četrus vārtus un kopumā sakrāja septiņus punktus. Makdeivids bijis rezultatīvs jau 11 spēlēs pēc kārtas, šajā laikā sakrājot 24 punktus. Sausā viņš pēdējoreiz tika noturēts novembra sākumā.

Arī trešā zvaigzne ir centra uzbrucējs – Broks Nelsons no Ņujorkas "Islanders". Trīs mačos viņš guva četrus vārtus, pie tam divas reizes izcēlās pagarinājumā. Tāpat Nelsona kontā viena piespēle. Aizvadot divas spēles trīs dienās pret Pitsburgas "Penguins", viņš abās izcēlās ar diviem vārtiem, turklāt Nelsons kļuva par pirmo spēlētāju "Islanders" vēsturē, kurš divos mačos pēc kārtas guvis uzvaras vārtus pagarinājumā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/brad-march...