Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Red Wings'' atkal uzvar papildlaikā, ''Predators'' trešā uzvara pēc kārtas

Krišs Upenieks

''Red Wings'' atkal uzvar papildlaikā, ''Predators'' trešā uzvara pēc kārtas
Detroitas ''Red Wings''
Foto: AP/Scanpix

Pēc ilgāka neveiksmju posma Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas turnīrā atgūstas Detroitas ''Red Wings'', kas otro uzvaru pēc kārtas izcīnījusi spēles pamatlaikā, bet spēcīgu periodu sezonā turpina Nešvilas ''Predators''.

Nešvilas ''Predators'' pēc pirmā perioda vēl bija iedzinējos ar 0:1, bet otrajā trešdaļā spēlē pret Vinipegas ''Jets'' guva trīs bezatbildes vārtus, iegūstot komfortablu 3:1 pārsvaru. Noslēdzošajās 20 minūtēs pievienotas vēl divas ripas, galarezultātā svinot pārliecinošu uzvaru ar 5:1. ''Predators'' šī bija septītā uzvara pēdējās deviņās spēlēs, kas Rietumu konferencē ar 23 punktiem ļauj pakāpties uz sesto vietu.

Pēc četru zaudējumu sērijas šonakt otro uzvaru pēc kārtas spēles papildlaikā izcīnījusi Detroitas ''Red Wings'', kas ar 5:4 pieveica Ņūdžersijas '"Devils''. Detroitas situācija turnīra tabulā gan joprojām ir visai bēdīga, jo 21 spēlē iekrātais 21 punkts sniedz tikai 11. vietu, kamēr ''Devils'' ar 24 punktiem joprojām ir izslēgšanas spēļu zonā.

Kolumbusas ''Blue Jackets'' spēlē pret Tampabejas ''Lightning'' mača gaitā izlaida pirmajā periodā iegūto divu vārtu pārsvaru, bet 52. minūtē pie rezultāta 4:3 Tampabejas cerības izdzēsa Kems Atkinsons, kurš izmantoja rupju pretinieku kļūdu, mēģinot uzsākt uzbrukumu, un izpildīja zibenīgu metienu no zonas vidus. ''Lightning'' ar 27 punktiem ir piektajā vietā Austrumu konferencē, bet Kolumbusa ar 25 punktiem atrodas vienu pozīciju zemāk, bet ir aizvadīju par trim spēlēm mazāk.

Citos mačos šonakt NHL regulārās sezonas turnīrā Kalgarī ''Flames'' mazrezultatīvā spēlē ar 2:1 pieveica Bostonas ''Bruins'', Dalasas ''Stars'' ar tādu pašu rezultātu uzvarēja Dalasas ''Stars'', bet Arizonas ''Coyotes'' pēcspēles metienos tika galā (3:2) ar Edmontonas ''Oilers''. Par Zemgus Girgensona Bufalo ''Sabres'' spēli pret Vašingtonas ''Capitals'' jau ziņojām.

NHL, 26. novembris

SpēleRezultāts
Capitals - Sabres3:1
Predators - Jets5:1
Bruins - Flames1:2
Devils - Red Wings4:5 P
Lightning - Blue Jackets3:5
Stars - Canucks2:1
Coyotes - Oilers3:2 PM

     [+] [-]

, 2016-11-26 21:09, pirms 8 gadiem
Bet kur vismaz rezultāts par agrāko maču, kurā Wild ar 6:2 sagrāva Penguins?! Tas nav pat pieminēts!