Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kuldas "Jets" trešais zaudējums pārbaudes spēlēs (+ video)

Jānis Celmiņš

Kuldas "Jets" trešais zaudējums pārbaudes spēlēs (+ video)
Artūrs Kulda
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Aizvadītajā naktī tika aizvadītas kārtējās Nacionālās Hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pārbaudes. Vienā no tām Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Vinipegas „Jets” vienība palika sausā pret Karolīnas „Hurricanes” vienību – 0:4.

Karolīnas „Hurricnanes” kluba rindās pa vieniem vārtiem katrs guva Zaks Dalpe, Džeijs Harisons (abi pirmajā periodā), Džeroms Samsons un Railijs Našs. Tikmēr „Huuricanes” vārtos 36 pretinieku metienus atvairīja Kams Vards. Šī bija tikai pirmā Karolīnas kluba uzvaras šajā pirmssezonā, bet Vinipegas „Jets” vienība piedzīvoja trešo zaudējumu četros mačos.

Jau naktī no pirmdienas uz otrdienu "Jets" vienība viesosies pie Kaspara Daugaviņa un Otavas "Senators" komandas.

Diemžēl par Artūra Kuldas statistiku šajā spēlē informācijas vēl nav, tomēr spēles aculiecinieki vēsta, ka pirmie vārti zaudēti pēc latviešu aizsarga kļūdas.

Kulda pieļauj kļūdu

Tikmēr citā aizvadītās nakts spēlē Kalgari „Flames” vienība palika sausā pret Edmontonas „Oilers” vienību – 0:3. Raitis Ivanāns arī šajā mačā nepiedalījās.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-26 16:16, pirms 13 gadiem
tur varteikt katra vartu guvuma kads aizsargs bija vainīgs ne tikai Kulda bet citātāk itin droši spēlēja nebija ne vainas teikšu tā 50/50 ka Kulda NHL

     [+] [-]

, 2011-09-26 16:46, pirms 13 gadiem
Tās jau tikai pārbaudes spēles, tad jau tā kļūda sūds, bet regulārajās spēles gan neko tādu nevar pieļaut, ja grib kapāt nhl..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-26 17:20, pirms 13 gadiem
WILDE rakstīja: nu bet Artūrs nedrīkstēja iet tik tālu uz priekšu, ja jau partneris- Bafglins- izteikts uzbrūkošais aizsargs- bija tālāk viduszonā. tā ir taktiska kļūda, ko Jets jaunais galvenais treneris Klods Noēls var nepiedot. Kuldam ir ļoti smagi jākapājas atlikušajā treniņnometnes un pārbaudes spēļu laikā, lai izkonkurētu 5 sāncenšus.
Patiešām ceru, ka viņam tas izdosies un sezona nebūs jāsāk Sentdžonsā.
Ar google esi iemācījies apieties, malacis, valsts par tavām spriešanas spējām lepojās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja