Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blue Jackets" aizsardzības līderis Verenskis nesatraucas par Bebkoka reputāciju: "Mums bija laba saruna"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Blue Jackets" aizsardzības līderis Verenskis nesatraucas par Bebkoka reputāciju: "Mums bija laba saruna"
Zaks Verenskis. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolumbusas "Blue Jackets" aizsardzības zvaigzne Zaks Verenskis pastāstījis par savu tikšanos ar komandas jauno galveno treneri Maiku Bebkoku.

"Mums bija laba saruna. Biju aizbraucis pie viņa uz mājām. Parunājām par to, ko viņš sagaida no manis un no komandas. Izdevās viņu mazliet iepazīt, un jāsaka, ka viņš atstāja iespaidu. Tas liek ar nepacietību gaidīt treniņnometni un sezonu," pauda Zaks Verenskis.

Viņš norādīja, ka nedz viņu, nedz komandas biedrus nesatraucot Maika Bebkoka reputācija. "Šo tēmu uzreiz varam slēgt. Man šķiet, nevienam nav šaubu par viņu. Patiesībā man liekas, ka puiši nevar sagaidīt pirmos treniņus, vismaz tāds iespaids palika pēc aprunāšanās ar komandas biedriem, kuri ir viņu satikuši. Visiem palicis labs iespaids, un tas ir svarīgi," teica Verenskis.

Pēc tam, kad Bebkoks 2019. gada novembrī tika atlaists no Toronto "Maple Leafs" galvenā trenera amata, sabiedrības acīs nonāca vairāki stāsti no trenera pagātnes par viņa negatīvo attieksmi pret padotajiem – gan Toronto, gan Detroitas "Red Wings".

Preses konferencē pēc kļūšanas par "Blue Jackets" galveno treneri Bebkoks pauda, ka trīs gadu laikā centies mainīties un uzlabot savas komunikācijas prasmes ar hokejistiem.

Verenskis nav spēlējis kopš novembra, kad viņam tika veikta pleca operācija. Aizsargs atzina, ka jau kopš vasaras sākuma var trenēties ar pilnu jaudu. Pērnajā sezonā amerikānis aizvadīja tikai 13 spēles un guva astoņus punktus, bet sezonu pirms tam Verenskis 68 mačos iekrāja 48 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/werenski-b...