Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" pagarina līgumu ar Lēneru, Okposo būs gatavs nākamajai sezonai

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sabres" pagarina līgumu ar Lēneru, Okposo būs gatavs nākamajai sezonai
Robins Lēners un Zemgus Girgensons
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Bufalo "Sabres", kuru pārstāv latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, pagarinājis līgumu ar vārtsargu Robinu Lēneru, kurš nākamajā sezonā saņems četrus miljonus dolāru. Tikmēr Ņujorkas "Rangers" vienojusies ar Miku Zibanejadu par 26,75 miljoniem piecos gados.

Zemgus Girgensons tika draftēts 2012. gadā, taču Bufalo "Sabres" piecu sezonu laikā nav spējusi pietuvoties izslēgšanas spēlēm. Latvietis pagājušajā rudenī parakstīja vienošanos uz vienu sezonu, kurā guva septiņus vārtus un pievienoja deviņas rezultatīvas piespēles, tādējādi viņš atkal ir ierobežoti brīvais aģents. Bez līguma joprojām ir arī aizsargs Neitans Boljū.

Savukārt jaunu vienošanos parakstījis vārtsargs Robins Lēners, kurš arī bija ierobežoti brīvais aģents. Zviedrs nākamajā sezonā no Bufalo "Sabres" saņems četrus miljonus dolāru, kamēr trīs iepriekšējos gadus viņš pelnīja 2,225 miljonus. 26 gadus vecais zviedrs arī nākamajā vasarā būs ierobežoti brīvais aģents.

Lēners, kurš iepriekš sezonas laikā nebija aizvadījis vairāk par 36 spēlēm, cīnoties ar savainojumiem, pērn pierādīja, ka ir pirmā vārtsarga lomas cienīgs. Viņš aizvadīja 59 mačus, izcīnot 23 panākumus un divas reizes nosargājot cietoksni neieņemtu. Lēners atvairīja 92,0% pretinieku metienu un vidēji ielaida 2,68 vārtus spēlē.

Tāpat Bufalo "Sabres" saņēmusi pozitīvu vēsti, ka uzbrucējs Kails Okposo ir atlabis un būs gatavs nākamajai sezonai. Pagājušajā vasarā viņš parakstīja septiņu gadu līgumu par 42 miljoniem, 65 spēlēs guva 19 vārtus un savāca 45 punktus, tomēr savainojuma dēļ bija spiests izlaist regulārā čempionāta noslēgumu.

Pēc spēka paņēmiena treniņā Okposo iedzīvojās smadzeņu satricinājumā, bet citas veselības problēmas tikai sekoja. Viņa garstāvoklis piedzīvoja straujas izmaiņas, bija problēmas ar gulēšanu un ķermenis atgrūda miega medikamentus, tāpat Okposo cīnījās ar apetītes zudumu, zaudējot svaru. Tā visa rezultātā viņš nonāca slimnīcas palātā. Tomēr uzbrucējs paziņojis, ka ir vesels un gatavs trenēties.

Ņujorkas "Rangers" vienojusies ar zviedru centra uzbrucēju Miku Zibanejadu par ilgtermiņa līgumu – viņš nākamo piecu gadu laikā saņems 26,75 miljonus dolāru. Uzbrucējs vērsās arbitrāžas tiesā, tomēr vienošanās panākta pirms sēdes.

Šovasar Ņujorkas "Rangers" aizmainīja Dereku Stepanu uz Arizonas "Coyotes", tādējādi Zibanejadam jākļūst par pirmās maiņas centru. Pagājušajā sezonā zviedrs guva 14 vārtus un pievienoja 23 piespēles 56 mačos.

Izmantotie resursi:
Buffalo Sabres re-sign goalie Robin Lehner to...
Buffalo Sabres' Kyle Okposo says he's healthy...
New York Rangers sign Mika Zibanejad to $26.75...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-07-26 13:03, pirms 7 gadiem
HMB-PELAVI.IESILDAAS! rakstīja: Kas ar Zirdzinu???
Gaida daudzmiljonu piedāvājumu no Rendžeriem vai Vašingtonas