Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Draizaitls pagarinājumā izrauj "Oilers" uzvaru pār "Capitals"

Andrejs Siliņš

Draizaitls pagarinājumā izrauj "Oilers" uzvaru pār "Capitals"
Foto: AP / Scanpix

Leons Draizaitls guva divus vārtus, tostarp uzvaru nesošos pagarinājumā un Edmontonas "Oilers" naktī uz piektdienu ar rezultātu 4:3 pagarinājumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē pieveica Vašingtonas "Capitals".

"Islanders", aizvadot pirmo spēli pēc četru dienu pārtraukuma, izcīnīja piekto uzvaru pēc kārtas, savā laukumā ar 4:2 apspēlēja "Coyotes". Semjons Varlamovs uzvaru sekmēja ar 21 atvairītu metienu. Otrais panākums Sentluisas "Blues", kas iemeta trīs vārtus vairākumos un mājās ar 5:2 pieveica Losandželosas "Kings". Breidens Šenns uzvarētāju labā guva divus vārtus.

Peka Rinne atvairīja visus 26 metienus un aizvadīja pirmo sauso spēli sezonā, palīdzot Nešvilas "Predators" otro reizi sezonā pieveikt Minesotas "Wild" - 4:0. Rinnem tā bija 56. sausā spēle sezonā.

22 gadus vecais Deniss Gurjanovs savus pirmos NHL vārtus guva pirms 11 mēnešiem un tikai šonakt papildināja savu kontu, taču uzreiz ar diviem - Gurjanova rezultativitāte sekmēja Dalasas "Stars" uzvaru pār Anaheimas "Ducks" ar 2:1. Gurjanovs sāka sezonu NHL, taču pēc neizteiksmīga starta tika nosūtīts uz fārmklubu. AHL krievu uzbrucējs izcēlās ar "hat-trick" un saņēma izsaukumu atpakaļ uz Dalasas komandu.

Metjū Tkačuks iemeta divus vārtus pamatlaikā un izmantoja arī savu pēcspēles metienu, sekmējot Kalgari "Flames" uzvaru bullīšos pār Floridas "Panthers" - 6:5. "Flames" trīsreiz spēles gaitā bija vadībā, piecas minūtes pirms pamatlaika nonāca iedzinējos, taču paspēja izlīdzināt un izraut papildlaiku.

"Oilers" un "Capitals" spēlē arī nepietika ar pamatlaiku - Aleksandrs Ovečkins spēles gaitā guva divus vārtus, otrajā trešdaļā panākot 3:1 Vašingtonas labā, bet Leons Draizaitls un Konors Makdeivids noslēdzošajā trešdaļā atjaunoja neizšķirtu (3:3). Uzvaras vārtus 78 sekundes pēc pagarinājuma sākšanās guva Draizaitls, kuram tie bija otrie vārti mačā - 4:3.

NHL regulārā sezona, 25. oktobris

SpēleRezultāts
Canadiens - Sharks2:4
Islanders - Coyotes4:2
Rangers - Sabres6:2
Blue Jackets - Hurricanes4:3 P
Blues - Kings5:2
Predators - Wild4:0
Blackhawks - Flyers1:4
Stars - Ducks2:1
Flames - Panthers6:5 PM
Oilers - Capitals4:3 P

     [+] [-]

, 2019-10-25 09:12, pirms 5 gadiem
Peka Rinne atvairīja visus 26 metienus un aizvadīja pirmo sauso spēli sezonā, palīdzot Nešvilas "Predators" otro reizi sezonā pieveikt Minesotas "Wild" - 4:0. Rinnem tā bija 56. sausā spēle sezonā.

Nešvila jau 56 spēles nospēlējusi ? 👌

Tad 1 vai 56 spēli šajā sezonā nostāvēja sausā ? 🤔