Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Penguins" veic sarunas ar Džeriju par līguma pagarināšanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Penguins" veic sarunas ar Džeriju par līguma pagarināšanu
Tristens Džerijs un Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" ģenerālmenedžeris Rons Hekstāls atklājis, ka notiek pārrunas ar komandas pirmo vārtsargu Tristenu Džeriju par līguma pagarināšanu.

2020. gada rudenī Tristens Džerijs parakstīja līgumu uz trim sezonām par 10,5 miljoniem dolāru, un gaidāmā sezona būs pēdējā pašreizējā kontrakta ietvaros. Ģenerālmenedžeris Rons Hestāls pauda, ka sācies sarunu process, lai vienotos par sadarbības turpināšanu.

27 gadus vecais Džerijs pagājušajā sezonā ieņēma sesto vietu līgā gan pēc atvairītajiem metieniem (91,9%), gan pēc vidēji spēlē ielaistajiem vārtiem (2,42). Viņš palīdzēja Pitsburgas "Penguins" izcīnīt 34 uzvaras.

Tomēr regulārās sezonas beigās Džerijs iedzīvojās kājas savainojumā. Viņš izlaida 12 mačus, kā arī pirmās trīs playoff spēles, un vārtos atgriezās tikai uz vienu cīņu.

Šovakar pulksten 20:00 "Penguins", kuras treniņnometnē ir ne tikai Teodors Bļugers, bet arī Raivis Ansons, aizvadīs pārbaudes spēli pret Elvja Merzļikina Kolumbusas "Blue Jackets".

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/pittsburgh-pengu...