Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blue Jackets" trenerim par niecīgo preses konferenci 25 tūkstošu sods

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Blue Jackets" trenerim par niecīgo preses konferenci 25 tūkstošu sods
Džons Tortorella. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālā hokeja līga nolēmusi Kolumbusas "Blue Jackets" galvenajam trenerim Džonam Tortorellam piespriest 25 tūkstošu dolāru soda naudu, jo viņš pēc sezonas noslēdzošās spēles pārāk agri pameta preses konferenci.

Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā Kolumbusas "Blue Jackets" ar 1-4 atzina Tampabejas "Lighting" pārākumu. Sērija izvērtās saspringta, piemēram, pirmais mačs noslēdzās piektajā pagarinājumā, tomēr izšķirošajos mirkļos pārliecinošāki bija Tampas hokejisti.

Džona Tortorellas preses konference pēc sezonas pēdējās spēles ilga vien 40 sekundes, no kurām pārliecinoši lielāko daļu sastādīja divi uzdotie jautājumi. Pēc otrā jautājuma, kurā tika prasīts par attiecību veidošanos komandas iekšienē nepierastajos burbuļa apstākļos, viņš sacīja, ka nevēlas runāt par jūtām, novēlēja visiem veselību un aizgāja.

NHL vadība naudas sodu gan piespriedusi ne tikai šīs vienas preses konferences dēļ. Tiek norādīts, ka jau iepriekš pievērsta uzmanība Tortorellas izgājieniem. Viņš zināms kā viens no treneriem, kuriem nepatīk ielaisties diskusijās ar žurnālistiem. NHL vadība nav bijusi apmierināta ar Tortorellas attieksmi gan sērijā pret Toronto "Maple Leafs", gan sērijā pret "Lightning".

Jāpiezīmē, ka savulaik Tortorella kopā ar "Lightning" izcīnīja Stenlija kausu.

Elvis Merzļikins laukumā devās sērijā pret "Maple Leafs", bet pret "Lightning" nebija pieteikts nevienam mačam traumas dēļ. Matīss Kivlenieks visus mačus pret Tampu vēroja no rezervistu soliņa.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/columbus-blue-ja...

     [+] [-]

, 2020-08-25 22:56, pirms 4 gadiem
Vai tad noteikumos kaut kur ir rakstīts, cik ilgi jānorit preses konferencei, ka šādi var uzlikt sodus par "pārāk īsu" konferenci?

     [+] [-]

, 2020-08-26 10:47, pirms 4 gadiem
Nav jau pirmais gadījums, kad viņam konflikti ar presi un žurnālistiem.
Un vispār rakstā tā arī teikts, ņemti vērā arī iepriekšējie atgadījumi.