Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bijušais "Sabres" uzbrucējs Mitelstats tiek pie algas pielikuma "Avalanche" komandā

Agris Suveizda

Bijušais "Sabres" uzbrucējs Mitelstats tiek pie algas pielikuma "Avalanche" komandā
Keisijs Mitelstats. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas vienība Kolorādo "Avalanche" pavēstījusi par līguma pagarināšanu ar 25 gadus veco amerikāņu uzbrucēju Keisiju Mitelstatu, kurš martā tika iemainīts no Bufalo "Sabres".

Bufalo "Sabres" 2017. gadā Mitelstatu draftēja ar astoto numuru, bet šā gada martā pirms līguma beigām aizmainīja uz Kolorādo "Avalanche", pretī iegūstot aizsargu Bouenu Bairamu. Mitelstatam tūliņ beigsies trīs gadu līgums par 7,500 miljoniem ASV dolāru jeb vidēji 2,500 miljoniem sezonā, bet "Avalanche" galdā likusi jaunu trīs gadu līgumu par 17,250 miljoniem jeb vidēji 5,750 miljoniem sezonā.

Mitelstats sezonas sākumā Zemgus Girgensona pārstāvētās Bufalo "Sabres" rindās 62 spēlēs izcēlās ar 47 (14+33) punktiem, 28 soda minūtēm un pozitīvu lietderību +12, bet Kolorādo "Avalanche" sastāvā 18 mačos tika pie 10 (4+6) punktiem, četrām soda minūtēm un negatīvas lietderības -2. Vienpadsmit izslēgšanas spēlēs amerikānis sakrāja deviņus (3+6) punktus.

Kolorādo "Avalanche" ar 107 punktiem 82 spēlēs ieguva trešo vietu Centrālajā divīzijā un Stenlija kausa pirmajā kārtā ar 4-1 izsita Vinipegas "Jets", bet otrajā kārtā ar 2-4 piekāpās Dalasas "Stars". Mitelstats ir spēlējis ASV U18 un U20 izlasēs, bet pieaugušo valstsvienību vēl nav pārstāvējis.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/avalanche/news/...